Concert Coldplay la București, România, pe 12 iunie 2024!


Pe data de 25 iulie 2023, la ora 09.00 urmează să apară bilete pentru concertul Coldplay care va avea loc în 12 iunie 2024 la București, având loc pe Arena Națională.

Coldplay este una dintre cele mai cunoscute formații din lume de rock-alternativ și piano-rock. Trupa cu origini londoneze, din Regatul Unit, a fost înființată în 1997, având activitate până în prezent. Este compusă din 4 membrii: Chris Martin - front-man, pianist și (ocazional) chitarist,  Jon Buckland – chitarist, Guy Berryman - chitarist bass, pianist, vocalist, toboșar și Will Champion – compozitor, baterist și vocalist. 

Coldplay a vândut peste 50 de milioane de albume.  Trupa este, de asemenea, cunoscută pentru single-urile de succes "Speed of Sound", "Clocks" și "Viva la Vida". A fost premiată cu multe Premii Grammy. Coldplay și-a câștigat faima mondială cu lansarea single-ului "Yellow", urmat de succesul albumului de debut, Parachutes (2000), care a fost nominalizat la Mercury Prize.

Dacă ai nevoie de cazare în București pe perioada concertului verifică locurile disponibile pe care ți le punem la dispoziție.

SOURCE AND TAGS