Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

AMETHYST Pensiune

   Strada Bradului Nr37a, Sovata, Romania Vezi locatia pe harta


Descriere

Peniunea Amethyst Sovata ⭐⭐⭐, este amplasat lângă renumitul Lacul Ursu într-un peisaj splendid.
Cele 2 camere şi 3 apartamente reflectă înainte de toate un singur lucru: confort maxim. Apartamentele au bucătării complet echipate pentru self-catering, dar în vecinetățile apropiate sunt si restaurante renumite.
Vă invităm să vă bucuraţi de confortul camerelor Deluxe, concepute într-un stil modern minimalist, cald, inundat de lumină cu pat matrimonial queen size (1.6 x 2m) sau să rezervați una din cele 2 studiouri (apartamente cu bucatarie) cu zone de locuit si de dormit, care satisface toate cerințele de confort oferită de self-catering. Apartamentul cu zone separate pentru locuit şi dormit este ideal pentru cei care vin cu familia. Dormitorul cu pat dublu, cameră de zi cu zonă de canapea extesibilă (recomandata pentru 2 copii), baia de înaltă calitate şi bine iluminate și bucătăria complet echipată asigura confortul familiei.
Toate camerele sunt pentru nefumători şi dispun de acces gratuit la Wi-Fi. Fiecare cameră are propriul balcon cu excepția apartamentului!
Politica pensiunii nu permite accesul cu animale de companie.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie