Festivalul Massif 2024 va avea loc în perioada 14-17 martie, în Poiana Braşov.


Sursa foto: Facebook BeMassif
Sursa foto: Facebook BeMassif

Cea de-a doua ediţie a celui mai mare festival de muzică dintr-o staţiune montană, Festivalul MASSIF, îşi va redeschide porţile în perioada 14-17 martie 2024, în Poiana Braşov.

Primele abonamente au fost puse în vânzare la 21 noiembrie 2023. Vă recomandăm ca rezervările pentru cazare în perioada festivalului să le faceți din timp pentru a beneficia de disponibilitate și tarife atractive.

Festivalul Massif 2024 promite să vimă cu o abordare wild şi cu multe activităţi, anunţă organizatorii, potrivit publicațiilor naționale. Pe pârtiile de schi din stațiunea Poiana Brașov, organizatorii își doresc ca la această ediție să aducă un mix de genuri muzicale cât și activităţi montane.

Conform declarațiilor, prima ediţie a festivalului Massif a adunat peste 38.000 de iubitori ai muzicii, distracţiei şi muntelui, în cele 3 zile de show-uri şi concerte live din Poiana Braşov. Peste 100 de artişti români şi internaţionali au animat atmosfera la scenele de la baza pârtiei şi la apres-ski-urile partenere. 

Dacă decizi să participi te poți bucura de o diversitate de genuri muzicale: de la muzică electronică, folclor experimental, rap, trap, disco, rock şi pop.


SOURCE AND TAGS