Lacul Iezer Șureanu


Lacul Iezer Sureanu
Lacul Iezer Șureanu 

Situat la o altitudine de 1840 m, cu apa sa cristalină în care se oglindesc albastrul și pădurea mereu verde, Lacul Iezer Șureanu este considerat unul dintre cele mai frumoase lacuri din România.

Plecați de dimineață, în cadrul Info-Tripului în județul Alba, echipa Romanian-Adventures a reușit să ajungă și la această destinație care s-a dovedit a fi mai frumoasă decât în legende. Vremea a fost frumoasă, numai bună pentru o plimbare în natură pe cărări montane. Flora impresiona prin cromatica și natura sa sălbatică. Brazii înalți străpungeau cu vârfurile cerul senin. Înconjurau lacul precum ostașii loiali ai unui rege străvechi. Apa strălucea precum un diamant în lumina soarelui, iar adierea vântului crea onduleuri fine. 

Departe de aglomerația și de zarva orașelor, peisajul splendid îți încarcă bateriile cu voie bună și îți aduce o stare persistentă de beatitudine, astfel meritându-se efortul de a ajunge până acolo, oricât de lung și obositor ar fi drumul.

Dacă îți dorești să înnoptezi în zonă îți recomandăm cazarea în localitățile: Poarta Raiului, Luncile Prigoanei, Tău-Bistra, Șugag și Mărtinie.

🛏️ Caută cazare și rezervă pe:
www.romanian-adventures.ro

SOURCE AND TAGS