Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

MELBA/NEW MELBA/ NAYIA Pensiune


Descriere

In aceasta zona mirifica se afla situata Pensiunea MELBA , limitata de cele Doua Cazane , in golful Dubova .
In zona cazanelor, la intrarea in golful raului Mraconia, pe un pisc de munte, se sapa in piatra un chip al lui Decebal, impresionant, iar pe malul Dunarii, in apropiere se reconstruieste Schitul Mraconia (“Manastirea de sub ape”). Tot aici se afla inscriptia sapata in stanca “Tabula Traiana” care consemneaza inceputul drumului suspendat al lui Traian pe teritoriul Daciei (40km).
In zona exista foarte multe drumuri forestiere si comunale, mai mult sau mai putin modernizate ce fac deliciul amatorilor de senzayii tari - fie ciclistilor montanimotociclistilor OFFROAD, care au toate sansele unei vacante de neuitat.
Nu numai acestia se pot bucura de zona ci si pescarii amatori, sau profesionistii care pot pescui chiar de pe pontonul pensiunii special amenajate pentru “fanaticii batului” , dar si vânatorii profesionisti in cadrul partidelor oficial organizate( mistret , cerb etc.).

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie