Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Casa de Vacanta TEODORESCU Sulina


Descriere

Cazare de vis.
Pentru o vacanta reusita alegeti Casa de Vacanta Teodorescu Sulina.
Totul este de vis, din momentul cand am intrat in locatie am crezut ca suntem in alta tara.

Capacitate: 10 locuri
Casa de Vacanta Teodorescu Sulina cea mai luxoasa casa din Sulina, mobilata elegant si dotata cu accesorii de lux va pune la dispozitie 4 camere: 2 camere duble perfect echipate avand 2 paturi simple sau un pat matrimonial si 2 camere triple avand 3 paturi simple sau un pat matrimonial plus un pat simplu.
Are o curte deosebita, avand doua terase unde oaspetii se pot relaxa sau pot servii preparate culinare de te lingi pe degete. Baia este echipata cu prosoape, gel de dus si uscator.
Dotari camere: toate camerele au aer conditionat, uscator de par, TV led.

Agrement:
*Jocuri de societate: rummy, table, sah, carti de joc;
*Inchiriem biciclete
Pentru detalii: www.casateodorescusulina.ro

* Casa de Vacanta Teodorescu Sulina mai detine si un apartament de lux in Sulina, aflat in zona falezei in portul turistic foarte aproape de locurile de imbarcare pentru excursii si croaziere din delta. Apartamentul este situat la etajul 2 usor accesibil. Punct de reper (Hotel Coral). Toate camerele au vedere la Dunare si portul turistic.

Apartament decomandat 3 camere conditii de cazare excelenta.
Capacitate maxima 7 locuri
Apartamentul este aproape de toate punctele importante ale orasului: restaurante, supermarket, farmacie, banca, posta, statie microbuz (oras-plaja 5 minute).
Amenajat modern, luminos, ambient elegant, totul nou cablu TV, curatenie, scimbarea lenjeriilor si a prosoapelor se face dupa plecarea fiecarui client, iar pentru perioade mai lungi de cazare, acestea se fac la 5 zile.
Apartamentul este situat la distanta mica (5 minute) fata de Casa de Vacanta Teodorescu Sulina.
Dotari: toate camerele au aer conditionat, uscator de par, TV led.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie