Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

CRYSTAL NIRVANA LAGOON VILLAS SUITES & SPA KEMER


Descriere


Privileged Life

INFORMATII GENERALE
Denumire : Nirvana Lagoon Villas Suites & Spa


Categorie : 5 ***** Hotel

Teritoriu : 152.000 m


Anul deschiderii : 2014
Localizare: Resortul este situat intr-o padure de pini, la 26 km distanta de Antalya, 16 km de Kemer si la 36 km de Aeroportul international Antalya. Are o suprafata de 152.000 mp, aflandu-se intre Marea Mediterana si Muntii Toros. In timpul construirii hotelului nu a fos afectat nici un element al naturii sau copac. Hotel Crystal Nirvana Lagoon Villas Suites & Spa beneficiaza de propria plaja de nisi psi pietris, lunga de 900 m.Facilitati hotel: 14 piscine (inclusive piscina interioara si piscina pentru copii), 2 restaurante principale, 8 restaurante A l'a Carte, 12 baruri, club pe plaja, terasa, gratar, internet wireless gratuit, 3 terenuri de tenis, centru fitness, boccia, sauna, baie turceasca, sezlonguri si saltele atat la piscina cat si pe plaja, prosoape de plaja


Hotelul ofera un club pentru copii , Crispy Kids Club, cu bufet special , piscina, piscina uc topogane si loc de joaca.Hotelul dispune de un numar de 501 camere divizate astfel:


Camere standard ( in cladirea principala si in anexele de la gradina) : 199 camere , cu o suprafata de 33 mp, compuse din 1 dormitor si o baie, Tv LCD, Mini bar, internet, halat si papuci, facilitati pentru cafea si ceai.


Superior Room ( 34 cu vedere la mare si 6 cu vedere la gradina): 40 camere, cu o suprafata de 33 mp, compuse din dormitor, baie, TV LCD , terasa. Au aceleasi facilitati precum camerele standard.


Camere Family ( 2 cu vedere la mare si 54 cu vedere la gradina) : 56 camere, cu o suprafata de 51 mp, compuse din 2 dormitoare, baie, 2 TV LCD. Dispun de aceleasi facilitati precum camerele stamdard.


Lagoon deluxe suite: 40 suite, cu o suprafata de 56 mp, compuse din dormitor, living cu terasa, chicineta, baie si 2 TV LCD . Camerele dispun de o terasa cu vedere la mare, piscina sau gradina. Acestea dispun de dotarile conceptului VIP 2.


Lagoon Family Suite : 18 csuite, cu o suprafata de 65 mp, compuse din 2 dormitoare, 2 bai, 2 TV LCD.-Acestea dispun de dotarile conceptului VIP 2.


Garden & Lagoon Vilas : 96 vile- Only Adults ( in acete camere pot fi cazate numai persoane cu varsta peste 18 ani),cu o suprafata de 42 mp, compuse din dormitor, baie, 2 canapele, 1 TV LCD. Acestea dipun de dotarile conceptului VIP 2.


Lagoon Beach Front Villas: 8 vile Only Adults , suprafata 42 mp, compuse din dormitory, baie, o canapea , 1 TV LCD.Acestea dispun de conceptual VIP 2


Lagoon deluxe Family Suites : 18 suite, suprafata 90 mp, compuse din 2 dormitoare cu terasa, 1 living cu terasa, 2 bai, 2 TV LCD. Acestea dispun de conceptul VIP 1.


Lagoon Luxury Villas : 11 vile , suprafata 86 mp, compuse din 2 dormitoare, 2 bai, 1 living, 2 TV LCD. Acestea dispun de conceptual VIP 1.


Deluxe Beach Front Suites : 6 suite: suprafata 86 mp, compuse din dormitor, living, baie, terasa, 2 TV LCD. Acesta dispune de conceptual VIP 1.


Grand Deluxe Beachfront Suites : 2 suite, suprafata 129 mp, compuse din 2 dormitoare, dressing, 1 living, 1 sala de luat masa, bucatarie, 2 bai,3 Tv LCD, 2 terase. Acestea au piscina private si servicii de majordom. Dispun de conceptul TOP VIP.


Royal Dublex Beah Fron Villas : 6 vile, cu o suprafata de 152 mp, compuse din 2 dormitoare, 2 bai, 2 terasa la nivelul 2. La primul nivel dispun de 1 living, 1 zona de luat masa, bucatarie, un dormitory, 2 terase, 4 TV LCD. Concept TOP VIP


Villa Nirvana: 1 vila, cu o suprafata de 400 mp, cu 2 etaje: la primul etaj: 2 dormitoare, dressing, living, 1 zona de luat masa, bucatarie, 2 bai, iar la etajul 2: 2 dormitoare, dressing, 2 bai, 2 tesase, 6 TV LCD. Dispune de piscina proprie, majordomo, sauna, hamam si concept TOP VIP.Accesul cu animale de companie nu este permis.Alegeti o noua data de Check-in si Check-out pentru a vedea disponibilitatea.
Daca nu se afiseaza nicio oferta, va rugam dati click aici pentru a trimite o cerere de oferta.