Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ADALYA OCEAN DELUXE


Descriere

Hotelul a fost construit in anul 2012, suprafata totala este de 16 000 m2. Adalya Ocean are 3 cladiri cu 6 nivele. Aflat in zona idlica Side, aici turistii pot admira o parte din ruinele romane si grecesti si pot gusta preparatele traditionale ale zonei.

Descriere:
Copiii pot avea o vacanta fericita la mini-club, unde exista trambulina, loc de joaca special amenajat, sunt organizate activitati distractive precum face painting sau t-shirt painting. La randul lor, adultii isi pot petrece timpul liber participand la variatele activitati si bucurandu-se de diversitatea serviciilor puse la dispozitie.

Localizare:
Hotelul se afla in regiunea Evrenseki, pe malul marii, la 10km de Side, 12 km de Manavgat si la 65km de aeroportul din Antalya.

Website:
https://adalyaocean.com/

Facilitati hotel:
Adalya Ocean Deluxe dispune de restaurant principal tip bufet, restaurante A’la Carte: Ristorante La Vela – italian, Cevahir– turcesc, Dolphin - pescaresc, Picante – mexican, lobby bar, beach bar, pool bar, piscine de interior si exterior pentru adulti si copii, tobogane, centru fitness, baie turceasca, sauna, volei pe plaja, tenis de masa, bowling, biliard, servicii medicale, magazine. Programe de divertisment in timpul zilei, competitii, spectacole. Mini club pentru copii cu varste cuprinse intre 04 – 12 ani. Plaja privata de nisip, sezlonguri, umbrele si prosoape de plaja gratuite.

Facilitati camere:
Adalya Ocean are un numar total de 384 camere repartizate in trei cladiri. Clasificate in camere standard, camere family si camere pentru persoane cu dizabilitati. Sunt dotate cu: baie privata cu dus, uscator de par, aer conditionat centralizat cu program in functie de conditiile meteo, telefon direct, mini bar (realimentat zilnic), fierbator, cafea si ceai, seif, LCD TV cu programe prin satelit, conexiune internet WI-FI (contra cost), balcon. Camerele au vedere partiala la mare, directa spre mare sau la gradina.

Alegeti o noua data de Check-in si Check-out pentru a vedea disponibilitatea.
Daca nu se afiseaza nicio oferta, va rugam dati click aici pentru a trimite o cerere de oferta.

Locatie