Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ELEGANT LUX HOTEL


Descriere

Hotel Elegant Lux este un resort de vacanta situat in statiunea pitoreasca Bansko. Ofera un standard inalt si servicii impecabile care sa va faca sejurul unul reusit.

Descriere
A fost construit in 2007, iar ultima renovare a avut loc in 2018. Toate apartamentele beneficiaza de vederi spectaculoase catre Muntii Pirin, Rila si Rhodopi. 

Localizare
Hotelul se afla la 3 minute de telecabina din Bansko si la 15 minute de mers pe jos de centrul statiunii. 

Facilitati hotel
Elegant Lux Hotel pune la dispozitia oaspetilor sai numeroase facilitati precum: wi-fi gratuit, 2 restaurante, lobby bar, o gradina de vara si una de iarna cu facilitati pentru gratar, loc de joaca pentru copii, sala de conferinte, centru SPA (piscina interioara, jacuzzi, masaje de relaxare, hammam, sala de fitness), tenis de masa, biliard, salon de infrumusetare, parcare gratuite (in limita disponibilitatii). 

Facilitati camere
StudioCamere spatioase cu un pat dublu sau doua twin si o canapea extensibila, chicineta, fierbator, wi-fi gratuit, TV prin satelit, uscator de par. Capacitate: 2+1 (43 mp).1 bedroom appApartamente spatioase alcatuite dintr-un living si un dormitor, chicineta, fierbator, wi-fi gratuit, TV prin satelit, uscator de par, balcon. Capacitate: 2+2 / 3+1 (65 mp). 

Alegeti o noua data de Check-in si Check-out pentru a vedea disponibilitatea.
Daca nu se afiseaza nicio oferta, va rugam dati click aici pentru a trimite o cerere de oferta.