Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

AVENTUS Hotel

   Calea Beiusului Nr19, Baile Felix, Romania Vezi locatia pe harta


Descriere

Hotel Aventus ⭐⭐⭐⭐ este situat în stațiunea Băile Felix, cea mai bună și faimoasă stațiune balneară din România, la doar 7 km de Oradea, oferă acces rapid la toate punctele turistice de interes din zonă.
Hotel Aventus este destinația ideală atât pentru cei care doresc să se bucure de o vacanță perfectă în familie, în orice anotimp, cât și pentru întâlniri de afaceri, evenimente, team-building sau conferințe.
Bucurați-vă de camerele elegante, care oferă o priveliște spectaculoasă, de serviciile de restaurant&bar, de zona de SPA și wellness pentru relaxare, totul într-o atmosferă primitoare, completată de servicii de cea mai bună calitate!

Dispune de 30 de camere din care 3 single (13 mp²), 18 camere duble standard (26 m²), 6 duble Deluxe (28 m²), 3 apartamente (54 m²)

Camera Single
Camera Single cu suprafața de 13 m2 oferă găzduire atât pentru vacanțe cât și pentru întâlnirile de afaceri, evenimente, team-building sau conferințe. Dispune de un pat single dotat cu saltea de calitate premium, lenjerie de bumbac atent selecționată și perne antialergice. Pentru ca oaspeții noștri să se simtă ca acasă, camerele hotelului sunt dotate cu aer condiționat, baie privată, fierbător electric pentru prepararea cafelei sau a ceaiului.
Camerele sunt echipate cu televizor LED, birou, seif și minibar. Baia este dotată cu cabină de duș, uscător de păr, produse cosmetice de lux, halat de baie, papuci și prosoape. În plus oaspeții beneficiază de wi-fi și acces gratuit la piscină și saună.

Camera Dubla Standard
Camera dublă standard cu suprafața de 26m2 cu balcon privat, este soluția de găzduire pentru 2 persoane, sosite atât în vacanță cât și pentru întâlnirile de afaceri, evenimente, team-building sau conferințe. Camera dispune de un pat mare dublu dotat cu saltea de calitate premium, lenjerie de bumbac atent selecționată și perne antialergice.
La cerere se poate asigura un pătuț pentru un copil cu vârsta între 0-3 ani.
Pentru ca oaspeții noștri să se simtă ca acasă, camerele hotelului nostru sunt dotate cu aer condiționat, baie privată, fierbător electric pentru prepararea cafelei sau ceaiului.
Camerele sunt echipate cu televizor LED, birou, seif și minibar. Baia este dotată cu cabină de duș, uscător de păr, produse cosmetice de lux, halat de baie, papuci și prosoape. În plus oaspeții beneficiază de wi-fi si acces gratuit la piscină si saună.

Camera Dubla Deluxe
Camera dublă deluxe cu suprafața de 28m2 este soluția oferită pentru familii și găzduiește până la 3 persoane. Optimă atât celor sosiți în vacanță cât și celor veniți în interes de servciu oferindu-le o experiență de neuitat.
Camera dispune de un pat mare dublu cu saltea de calitate premium și un fotoliu extensibil ideal pentru un copil cu vârsta până la 12 ani, lenjerie de bumbac atent selecționată și perne antialergice.
La cerere se poate asigura pătuț pentru un copil cu vârsta între 0-3 ani iar ca oaspeții noștri să se simtă ca acasă, camerele hotelului nostru sunt dotate cu aer condiționat, baie privată, fierbător electric pentru prepararea cafelei sau ceaiului.
Camerele sunt echipate cu televizor LED, birou, seif și minibar. Baia este dotată cu cabină de duș, uscător de păr, produse cosmetice de lux, halat de baie, papuci și prosoape. În plus oaspeții beneficiază de wi-fi și acces gratuit la piscină și saună.

Apartament
Apartamentele spațioase de 54m2 cu 2 balcoane private sunt soluția ideală de găzduire până la 4 persoane, astfel încât vacanța Dvs să se transforme într-o experiență de neuitat. Ideală totodată și pentru întâlnirile de afaceri, evenimente, team-building sau conferințe.
Apartamentul dispune de un pat mare dublu cu saltea de calitate premium și un living cu canapea extensibilă ideală pentru 2 persoane, lenjerie de bumbac atent selecționată și perne antialergice. La cerere se asigură pătuț pentru un copil cu vârsta între 0-3 ani.
Pentru ca oaspeții noștri să se simtă ca acasă, apartamentele hotelului nostru sunt dotate cu aer condiționat, baie privată, fierbător electric pentru prepararea cafelei sau ceaiului.
Camerele sunt echipate cu televizor LED, birou, seif și minibar. Baia este dotată cu cabină de duș, uscător de păr, produse cosmetice de lux, halat de baie, papuci și prosoape. În plus oaspeții beneficiază de wi-fi și acces gratuit la piscină și saună.

Hotelul nostru dispune de un restaurant cu o capacitate de 85 de locuri, deschis zilnic intre orele 07:30 si 22:00.

Sala de conferințe:
Dispune de toate dotările necesare pentru o gama variata de activități pentru un numar de pana la 20 persoane:
-Prezentări
-Conferințe
-Formări
-Sesiuni de lucru
-Video proiector
-TV LED cu diagonala de 194 cm
-WI-FI
-Chicinetă si aer conditionat

Atractii turistice:
Pestera Ursilor, statiunea Stana de Vale, orasul Oradea, avenul de la Beftia, rezervatia naturala Nimphaea Lotus Thermalis de la Baile 1 Mai.

Politici:
Nu se accepta accesul cu animale de companie.
La receptie se achita taxa speciala de promovare turistica - 1% din valoarea primei nopti de cazare.

Alegeti o noua data de Check-in si Check-out pentru a vedea disponibilitatea.
Daca nu se afiseaza nicio oferta, va rugam dati click aici pentru a trimite o cerere de oferta.

Facilitati

TV in camera
Sala de conferinte
SPA
Uscator de par in camera
Telefon
Internet wireless gratuit
Seif in camera
Camere izolate fonic
Aer conditionat/ventiloconvector
Balcon
Serviciu de calcat imbracaminte
Televiziune prin cablu/satelit
Receptie non-stop
Lift
Masaj
Minibar
Depozitare bagaje
Facilitati organizare evenimente festive
Centru business
Facilitati pentru persoane cu dizabilitati
Aparat pentru lustruit pantofi
Espressor ceai si cafea
Baie in camera
Sauna
Parcare gratuita
Bar
Piscina acoperita
Restaurant
Articole de toaleta
Halate de baie
Zona lounge / Zona TV
Lounge club

Locatie