Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

DIMITRIOS Pensiune

   Valea Cernei Nr 37, Dn67d, Baile Herculane, Romania Vezi locatia pe harta


Descriere

Pentru a descoperi Pensiunea Dimitrios ⭐⭐⭐⭐, este musai să ajungi pe Valea Cernei la doar 12 km de orașul Băile Herculane, Județul Caraș-Severin.
Aerul curat și ionizat, frumusețea munților, Pinul Negru de Banat, apa limpede, păduri mustind de miresme și acest loc special, te vor îndemna la viață.
Pensiunea DIMITRIOS dispune de camere cu pat matrimonial și un apartament pentru a „opri” timpul în loc și a-ți bucura sufletul într-un peisaj de basm.
Ambianța plină de farmec și bucatele alese reprezintă tot atâtea motive pentru a poposi la Restaurantul Pensiunii DIMITRIOS.

Facilitati copii in camera dubla:
În cameră se pot caza maxim 2 adulţi şi un copil.
Pentru familiile cu 2 copii, recomandăm cazarea în apartament, iar pentru familiile cu 2 copii cazate în cameră dublă se aplică un tarif suplimentar de 50 de lei, indiferent de vârstă.
În camerele duble poate fi adăugat un singur pat suplimentar.
Un copil până la vârsta de 6 ani are gratuitate la cazare în pat cu părinţii.
Copiii cu vârsta cuprinsă între 7-14 ani vor plati 50/noapte pat suplimentar, iar cei cu varsta cuprinsa intre 14-18 tarif de adult.
Tarif pat suplimentar 50, 00 LEI / noapte.
Check-in : incepand cu ora 14:00
Check-out : ora 12:00

Alegeti o noua data de Check-in si Check-out pentru a vedea disponibilitatea.
Daca nu se afiseaza nicio oferta, va rugam dati click aici pentru a trimite o cerere de oferta.

Locatie