Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ANCORA Pensiune

   Strada Dunarii 974a, Eselnita, Romania Vezi locatia pe harta


Descriere

Prin amplasarea sa este destinatia ideala pentru toti cei care doresc sa isi petreaca cateva zile atat la munte cat si la Dunare, in mijlocul naturii, departe de agitatia urbana.
Croaziere pe Dunare; Parcul Natural “Portile de Fier; Parcul National “Domogled-Valea Cernei”; Ruinele Cetatii Trikule (sec. al XVI-lea); Manastirea Vodita; Bustul regelui dacilor Decebalus Rex; Ruinele zidurilor manastirii Mracunea; Manastirea Mraconia; Tabula Traiana; Cazanele Dunarii; Muzeul Parohial Eselnita; Muzeul etnografic Doina si Teodor Grigore.
Se acorda in restaurantul propiu (180 locuri). Micul dejun, pranzul si cina a-la-carte.

Sala de conferinta 18 locuri. Dotari: flipchart, ecran de proiectie, TV, hartie si markere, videoproiector, acces internet.
Locatie
• DN6 (E70) – DN57 Bucuresti – Drobeta Turnu-Severin – Orsova – Eselnita – Pensiunea Ancora
• DN6 (E70) – DN57 Timisoara – Caransebes – Orsova – Eselnita – Pensiunea Ancora
• DN57 Timisoara – Moldova Noua – Svinita – Dubova – Pensiunea Ancora

Facilitati
Pensiunea Ancora dispune de 14 camere, dintre care 6 cu vedere la Dunare, 30 de locuri de parcare (gratuita), seif la receptie, piscina in aer liber. Restaurant propiu cu servire masa a-la-carte si ponton de acostare pentru ambarcatiuni. Accepta plata prin card.

Descriere Camere
14 camere, dintre care 6 camere duble de lux cu canapea extensibila, balcon si vedere la Dunare; 5 camere duble standard fara balcon; 2 junior suite cu canapea extensibila, balcon, vedere la Dunare; 1 camera dubla standard cu balcon si vedere la Dunare. In camerele duble standard nu se poate introduce pat suplimentar. Camerele sunt dotate aer conditionat, TV, minibar, baie cu dus, uscator de par, telefon.

Alegeti o noua data de Check-in si Check-out pentru a vedea disponibilitatea.
Daca nu se afiseaza nicio oferta, va rugam dati click aici pentru a trimite o cerere de oferta.

Locatie