Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ANETTE Pensiune


Descriere

Anette Resort ★★★★ este situat în satul Covaci, la 15 minute cu maşina de centrul orașului Timișoara. Oferă camere cu aer condiționat, acces gratuit la internet Wi-Fi și o sală de fitness, disponibilă gratuit.

Camerele decorate individual sunt dotate cu TV cu ecran plat și minibar. Băile private au uscător de păr şi articole de toaletă gratuite. Unele camere au vedere la grădină. Facilităţile suplimentare includ canale TV prin satelit.

Restaurantul servește preparate internaționale. Când vremea este frumoasă, oaspeții pot lua masa pe terasa cu facilități de grătar.

Anette Resort ★★★★ pune la dispoziţie facilități de afaceri și săli de conferințe. Printre alte facilități oferite se numără un depozit de bagaje, un loc de joacă pentru copii și un serviciu de călcătorie. Parcarea privată este disponibilă gratuit.

Aeroportul Internațional din Timișoara este la 14,4 km. Anette Resort este situat la ieşirea din satul Covaci şi la 300 de metri de Stadionul Fortuna. Acest centru sportiv oferă un studio de fitness, o saună şi terenuri de fotbal.

Alegeti o noua data de Check-in si Check-out pentru a vedea disponibilitatea.
Daca nu se afiseaza nicio oferta, va rugam dati click aici pentru a trimite o cerere de oferta.

Locatie