Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ANGELLIS Hotel


Descriere

Hotelul Angellis ★★★★ este bine situat într-o zonă centrală, la doar 10 minute de Aeroportul Internațional Traian Vuia și centrul orașului Timișoara. Proprietatea se află aproape de centrul comercial Iulius Mall.
Hotelul Angellis ★★★★ oferă decor elegant, atmosferă relaxată și servicii foarte bune. Proprietatea este potrivită pentru oameni de afaceri.
Camerele confortabile, decorate cu gust au multe facilități moderne, cum ar fi acces gratuit la internet wireless, canale prin cablu și satelit, conexiune fax/modem, mesagerie vocală, video player și casetofon/CD player (la cerere). Fiecare cameră oferă aer condiționat controlat individual.
Restaurantul Bavaria servește mâncăruri internaționale, dar mai ales mâncăruri bavareze și delicatese din carne de vânat. Mâncărurile frumos prezentate sunt asortate de o selecție largă de vinuri deosebite, care pot fi savurate la mesele de prânz și cină, petreceri cu cocktail-uri, recepții și aniversări. Barul Angellis din hol oferă cocktail-uri deosebite și atmosferă plăcută, liniștită.

Alegeti o noua data de Check-in si Check-out pentru a vedea disponibilitatea.
Daca nu se afiseaza nicio oferta, va rugam dati click aici pentru a trimite o cerere de oferta.

Locatie