Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

APRILIE Pensiune


Descriere

Pensiunea Aprilie ★★★ este situata pe clisura Dunarii (DN57) la kilometrul 17+500 in dreptul monumentului "Tabula Traiana". Pensiunea este pe malul Dunarii si este alcatuita din:
Situata pe malul Dunarii, Pensiunea Aprilie ★★★ este alegerea ideala pentru a petrece cateva zile de relaxare pe clisura Dunarii. Aici puteti gasi liniste, amabilitate, servicii impecabile si niste peisaje superbe. Puteti sa va petreceti timpul pe balcon, la plaja, in foisor, facand miscare de relaxare, in gradina la un gratar sau pe ponton la pescuit.
Pensiunea Aprilie ★★★ va pune la dispozitie 7 camere de cazare cu 16 locuri, pe clisura Dunarii cu baie, televizor, internet, piscina, barci de agrement, barci de pescuit.
PARTER: sala mese, bucatarie, utilitati.
PARTER: 2 camere cu 2 locuri, fiecare cu baie, cabina de dus, televizor si internet.
ETAJ I: 2 camere din care : 1 camera cu 2 locuri, 1 camera cu 3 locuri, pat matrimonial si hool,fiecare cu baie, cabina de dus, televizor si internet, fiecare cu balcon cu vederea la Dunare.
ETAJ II: 3 camere din care 2 camere cu 2 locuri, 1 camera cu 3 locuri, pat matrimonial si hool, fiecare cu baie, cabina de dus, televizor si internet, fiecare cu balcon cu vederea la Dunare.
CURTE INTERIOARA cu spatii verzi cu bancute, cu foisor cu 18 locuri de masa, umbrar de 12 locuri, gratar, piscina, pasarela peste apa, ponton plutitor.
Locuri de joaca pentru copii.
Locuri de pescuit, barci de pescuit ce se pot inchiria contracost.
Plimbari cu barca prin Cazanele Dunarii cu vizitarea : Tabula Traiana, Cazanele Mici, statuia lui Decebal, golful Mraconia, manastirea Mraconia, golful Dubova, grota Veterani si pestera Ponicova.
INCALZIRE CENTRALA, se poate caza si pe timp racoros.
PARCARE.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie