Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

BELVEDERE YACHT CLUB Pensiune


Descriere

Situata in jud.Caras-Severin pe clisura Dunarii intre localitatiile Liubcova si Berzasca, si va pune la dispozitie 11 cabanute separate, pozitionate pe un ponton de 300m direct la apa ,oferindu-va un loc ideal pentru pescuitul la crap,somn si salau.Camerele sint dotate cu frigider,aer conditionat,televizor,minibar si baie proprie cu cabina de dus.Deasemenea va mai oferim o cabana familiara cu 3 dormitoare,baie proprie si un living dotat cu clima, frigider si plasma.
Pensiunea Belvedere Yacht Club va ofera posibilitatea de a va petrece timpul liber intr-un mod foarte placut, punandu-va la dispozitie pentru agrement : pescuit,barci de pescuit,Yacht pentru plimbari pe Dunare si skijet. Pensiunea are o capacitate suficient de mare pentru cazare, loc amenajat pentru plaja, bar, locuri de parcare, avand si un restaurant rustic care sa multumeasca oaspetii cu specialitati din peste si nu numai.

Alegeti o noua data de Check-in si Check-out pentru a vedea disponibilitatea.
Daca nu se afiseaza nicio oferta, va rugam dati click aici pentru a trimite o cerere de oferta.

Locatie