Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

DOMOGLED Hotel

   Baile Herculane, Romania Vezi locatia pe harta


Descriere

Hotelul Domogled ⭐⭐⭐ este amplasat în centrul stațiunii Băile Herculane, la mică distanță de principalele punctele de interes din stațiune, reprezentând locația ideală pentru tratament, spa, afaceri sau relaxare.

Capacitate: 276 locuri în 134 camere cu 2 locuri (camere cu balcon și fără balcon) și 4 apartamente
Număr etaje: 7
Număr lifturi: 2

Dotarea camerelor: baie/duş, TV cablu, minibar, paturi twin/matrimoniale, internet wireless.

Check-in / Check-out:
Ora de începere a sejurului (check-in) : ora 14:00 în ziua sosirii.
Ora de eliberare a camerei (check-out) : ora 10:00 în ziua plecării.

Restaurante/Baruri: Restaurantul hotelului situat la etajul 1 are o capacitate de 180 locuri. Pot fi servite meniuri tradiționale și internaționale, in regim bufet suedez sau a la carte. Barul de zi, cu terasă, are o capacitate de 100 de locuri și este situat la parterul hotelului, în zona de lobby.
Modul de servire a mesei: a la carte sau meniu prestabilit (meniu fix/ bufet suedez)
Servicii fără plată acordate turiştilor: acces la piscina interioarã clienților cazați; informații privind prestarea unor servicii; orarul mijloacelor de transport; trezirea clienților la ora solicitatã; pãstrarea obiectelor de valoare; internet Wi-Fi gratuit; transmiterea de mesaje; predarea corespondenței turiștilor; acordarea de medicamente și materiale sanitare de prim ajutor în caz de accidente; pãstrarea bagajelor; comenzi taximetre;
Servicii cu plată acordate turiştilor: jacuzzi, saună, scaun masaj, tenis de masã, biliard, închirieri biciclete, vânzări de mărfuri şi articole de strictă necesitate, spălat, curăţat şi călcat îmbracăminte/lenjerie, parcare (privată).
Accesul cu animale de companie: nu este permis.
Baza de tratament: se află în incinta hotelului.
Proceduri şi tratamente: băi cu ape minerale termale sulfuroase şi cu ape minerale termale clorurosodice atât în căzi, cât şi în bazine, cu posibilități de kinetoterapie; inhalaţii cu aerosoli; inhalaţii cu ape minerale; electro şi hidroterapie; săli de gimnastică medicală, masaj medical; kinetoterapie.Tratamentele sunt efectuate sub supravegherea personalului medical.

Alegeti o noua data de Check-in si Check-out pentru a vedea disponibilitatea.
Daca nu se afiseaza nicio oferta, va rugam dati click aici pentru a trimite o cerere de oferta.

Locatie