Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

AQUASIS DE LUXE RESORT&SPA


Descriere

Aquasis De Luxe Resort & SPA - Ultra All Inclusive este localizat in statiunea Didim, la 5 km de statiunea Altinkum. Aeroportul Milas-Bodrum este la doar 40 km distanta.

Descriere
Aquasis Deluxe este un resort de lux deschis in 2016 si reprezinta locul ideal pentru o vacanta in familie, alaturi de cei mici. Pe lângă arhitectura magnifică, precum și locația sa, resortul transformă serviciile de confort într-un divertisment rafinat pe întreg sejurul oaspeților săi.

Localizare
Resortul este situat pe plaja din Didim, la 5 km de Altinkum. Portul de agrement Didim este la 1,7 km, iar Aeroportul Bodrum Milas este la 40 km.

Website
https://www.aquasis.com/

Facilitati hotel
Hotelul dispune de urmatorele faciitati: mai multe restaurante, terase, baruri, gradina, zona cu plaja privata, piscina exterioara/  interioara, darts, karaoke, tenis de masa, camera de jocuri, teren de tenis, facilitati pentru copii, facilitati pentru persoanele cu dizabilitati, sala de fitness, sauna, masaj, baie turceasca, divertisment, animatori, mini club, facilitati pentru sporturi nautice, magazine, mini market, camera de bagaje, schimb valutar, receptie deschisa non stop si parcare privata. 

Facilitati camere
Toate camerele Deluxe se regasesc in cladirea principala si sunt dotate cu 1 pat dublu, 1 pat single, baie cu dus, minibar, TV LED, muzica, Internet,telefon, aer conditionat, seif, parchet, feon, set cafea si ceai. In hotel exista si camere pentru persoane cu dizabilitati.

Alegeti o noua data de Check-in si Check-out pentru a vedea disponibilitatea.
Daca nu se afiseaza nicio oferta, va rugam dati click aici pentru a trimite o cerere de oferta.

Locatie