Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ANADOLU HOTEL BODRUM


Descriere

Hotel Anadolu este pozitionat la malul marii, oferind o zona de plaja privata pentru clientii sai. Acesta are ca dotari piscina in aer liber, centru de fitness, Spa si sectiune de animatie pentru copii. Hotelul asigura camere cu aer conditionat, balcon si TV prin satelit.

Descriere:
Hotelul ofera conditii excelente turistilor ce doresc sa petreaca un concediu linistit, oferind o atmosfera relaxanta si placuta.

Localizare:
Aflat la doar 50 de metri de malul marii, hotelul Anadolu Bodrum ofera o zona de plaja privata. Aeroportul Milas-Bodrum este situat la 34 km de hotel.

Website:
http://anadoluhotels.com/anadolu-hotels-bodrum-anasayfa

Facilitati hotel:
Hotelul beneficiaza de urmatoarele facilitati: restaurant, bar, piscina, gradina, terasa, aqua, biliard, tenis de masa, darts, WiFi pentru acces gratuit, sala de fitness, SPA (baie turceasca, sauna uscată),  sporturi nautice, mini market, room service, receptie deschisa non stop si parcare privata.

Facilitati camere:
Toate camerele sunt dotate cu: aer condiționat, mini-bar, uscator de par, seif, balcon, wifi, telefon, televizor, baie privata. 

Alegeti o noua data de Check-in si Check-out pentru a vedea disponibilitatea.
Daca nu se afiseaza nicio oferta, va rugam dati click aici pentru a trimite o cerere de oferta.