Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

AYAZ AQUA HOTEL


Descriere

Hotelul ofera conditii excelente turistilor ce doresc sa petreaca un concediu linistit, oferind o atmosfera relaxanta si placuta.

Descriere:
Hotelul ofera conditii excelente turistilor ce doresc sa petreaca un concediu linistit, oferind o atmosfera relaxanta si placuta.

Localizare:
Acest hotel se afla la 150 de metri de plaja Marii Egee si ofera piscina mare în aer liber, înconjurată de palmieri. Aeroportul Milas-Bodrum este situat la o distanta de aproximativ 35 km.

Website:
http://www.ayazaqua.com/en/gallery

Facilitati hotel:
Hotelul dispune de urmatoarele facilitati: restaurant, terasa, gradina, piscina in aer liber, internet gratuit in zonele publice, animatori, tenis de masa, biliard, camera de bagaje, spalatorie, curatatorie, seif (se achita suplimentar), magazin, receptie deschisa non stop si parcare privata.

Facilitati camere:
Toate camerele sunt luminoase, decorate modern si sunt dotate cu urmatoarele facilitati: televizor, telefon, aer conditionat, minibar, uscator de par, baie privata si balcon.

Alegeti o noua data de Check-in si Check-out pentru a vedea disponibilitatea.
Daca nu se afiseaza nicio oferta, va rugam dati click aici pentru a trimite o cerere de oferta.