Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

AZKA HOTEL


Descriere

Hotelul Azka beneficiază de o locație privilegiată, pe o plajă de nisip privată cu umbrele și șezlonguri, în frumosul golf Bardakçı.

Descriere:
Hotelul ofera conditii excelente turistilor ce doresc sa petreaca un concediu linistit, oferind o atmosfera relaxanta si placuta.

Localizare:
Hotelul este situat la 100 m Bardakci Bay Beach, 750 m de Gumbet Beach. Aeroportul Milas-Bodrum se afla la o distanta de 33 km fata de hotel

Website:
http://www.azkaotel.com/

Facilitati hotel:
Hoteul dispune de urmatoarele facilitati: restaurant, terasa, gradina, piscina in aer liber, plaja privata, internet gratuit, divertisment, mini club, biblioteca, darts, tenis de masa, teren de tenis, camera de jocuri, baie turceasca, jacuzzi, masaj, solar, sala de fitness, sauna, piscina interioara, schimb valutar, camera de bagaje, zona pentru fumatori, mini market, serviciu de transfer, receptie deschisa non stop si parcare.

Facilitati camere:
Toate camerele sunt decorate modern si detin urmatoarele facilitati: televizor, telefon, aer conditionat, minibar, seif, uscator de par, baie privata si balcon.

Alegeti o noua data de Check-in si Check-out pentru a vedea disponibilitatea.
Daca nu se afiseaza nicio oferta, va rugam dati click aici pentru a trimite o cerere de oferta.