Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

BODRUM BAY RESORT HOTEL&SPA


Descriere

Hotelul ofera conditii excelente turistilor ce doresc sa petreaca un concediu linistit, oferind o atmosfera relaxanta si placuta.

Descriere:
Hotelul ofera conditii excelente turistilor ce doresc sa petreaca un concediu linistit, oferind o atmosfera relaxanta si placuta.

Localizare:
Localizat intr-o zona linistita, cu o vedere impresionanta la mare, Bodrum Bay Resort - All Inclusive este situat la doar 800 m de plaja Gumbet si la 34 km de Aeroportul Milas-Bodrum.

Facilitati hotel:
Hotelul dispune de urmatoarele facilitati: restaurant, bar, terasa, gradina, piscina, darts, tenis de masa, biliard, loc de joaca pentru copii, divertisment de seara,animatie, mini club, facilitati pentru sporturi nautice, baie turceasca, masaj, sala de fitness, sauna, camera de bagaje,s chimb valutar, room service, serviciu de transfer, magazin, receptie deschisa non stop si parcare privata.

Facilitati camere:
Toate camerele sunt dotate cu urmatoarele facilitati: baie cu dus, uscator de par, aer conditionat, televizor, minibar, seif (contra cost), balcon/terasa. Curatenia in camere se efectueaza zilnic.

Alegeti o noua data de Check-in si Check-out pentru a vedea disponibilitatea.
Daca nu se afiseaza nicio oferta, va rugam dati click aici pentru a trimite o cerere de oferta.