Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

CASA DOAMNEI Pensiune


Descriere

Pensiunea Casa Doamnei ★★★ are o capacitate de 28 locuri de cazare, dispuse în 10 camere (4 camere twin cu 2 paturi și 6 camere duble, cu pat matrinomial) și două apartamente cu pat matrimonial și canapea extensibilă. Aici veți găsi un spațiu de joacă pentru copii, o curte interioară cu foișoare, restaurant și cramă, ambele cu capacitatea de 40 de locuri. Pentru evenimente corporate, vă punem la dispoziție o sală de conferințe cu o capacitate de 20 de locuri.
Facilitati camere: baie proprie cu dus, balcon, televizor, minibar ( frigider), internet, uscator pentru par.
Restaurantul dispune de 30 locuri, avand separat spatiu de fumatori in crama.
Toate camerele ofera o priveliste de neuitat spre munte.De la orice geam se vede padurea fermecatoare in orice anotimp si se aude odihnitor al raului Moldova care trece chiar prin spatele pensiunii. Patul suplimentar nu se plateste.
Posibilitati agrement: Partie de ski, partie de sanius, telescaun, instalatie nocturna, scoala de ski-Partia Soimului, la 1,5 km de Casa Doamnei Voronet.
Acces auto:
Dinspre Suceava sau Bistrita, pe E576, care traverseaza Gura Humorului. Bucuresti – Suceava 439 km, Cluj Napoca – Suceava 321km, Craiova – Suceava 587 km, Oradea – Suceava 473 km.
Acces feroviar:
Statia Cfr Gura Humorului, se afla pe calea ferata ce uneste Suceava si Dej, foarte aproape de drumul european E576 care traverseaza Gura Humorului.
Acces aerian:
Cel mai apropiat aeroport este aeroportul Salcea, aflat la 5 km de Suceava si la aproximativ 1 ora de Gura Humorului, pe drumul european E576.
Cel mai apropiat aeroport international este cel de la Bacau, aflat la 156 km de Suceava.

Alegeti o noua data de Check-in si Check-out pentru a vedea disponibilitatea.
Daca nu se afiseaza nicio oferta, va rugam dati click aici pentru a trimite o cerere de oferta.

Locatie