Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

MUNTII BUCOVINEI Pensiune

   Fundu Moldovei, Romania Vezi locatia pe harta


Descriere

Situată în Comuna Fundu Moldovei, la câțiva kilometrii de Câmpulung Moldovenesc - unde se află Pârtia Rarău și Mestecăniș, Pensiunea Munții Bucovinei vă invită să petreceți clipe minunate alături de cei dragi, într-un cadru intim și plăcut, protejați fiind de cei mai frumoși Munți din Bucovina, cum sunt: Botușul Mare, Obcina Ursului, Rarău și Giumalău!

Pensiunea este destinată familiilor care vor o evadare din cotidian și freamătul urban.

Camerele sunt dotate și complet utilate, în timp ce la parter veți regăsi un living cu o capacitate de 30 de locuri, o bucătărie și o baie pe palier.
La etajul 1, cele 4 camere duble matrimoniale, dispun de o baie proprie fiecare, cu ieșire în terasă.
Unitatea de cazare dispune de 4 spații de cazare, pentru 8 adulți și 5 copii.
Vă pune la dispoziție, produse tradiționale și brânzeturi din ferma proprie.

În apropiere se află un complex cu băi sărate, jacuzzi, spa și saună, având ocazia de a beneficia de o frumoasă pârtie de ski și sanie, mai ales pentru copii, în Pasul Mestecăniș - aflată la aproximativ 25 de km de pensiunea noastră !

Vă poate oferi de asemenea, plimbări cu sania trasă de cai și excursii efectuate până la masivul muntos Rarău, unde veți avea prilejul să vizitați rezervația naturală, Todirescu.

Seara o puteți încheia, cu un frumos foc de tabără.

Alegeti o noua data de Check-in si Check-out pentru a vedea disponibilitatea.
Daca nu se afiseaza nicio oferta, va rugam dati click aici pentru a trimite o cerere de oferta.

Locatie