Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

IASMINA si VANATORUL Pensiune

   Str Intrarea Strandului Nr3, Calimanesti Caciulata, Romania Vezi locatia pe harta


Descriere

Pensiunea Iasmina si Vanatorul ⭐⭐⭐ este situata intr-o zona linistita, la 200 m distanta de drumul European DE 81 Rm. Valcea-Sibiu, fiind ideala pentru organizarea oricarui tip de evenimente: mese festive, petreceri, intruniri, dar si pentru odihna, fiind inconjurata de padure si in apropiere de paraul Caciulata.
Pensiunea Iasmina si Vanatorul pune la dispozitia clientilor 12 camere duble cu bai proprii si balcoane, avand o capacitate de cazare de pana la 24 de persoane. Fiecare camera ofera televiziune prin cablu si internet gratuit.
Dispune de bucatarie complet utiliata si sala de mese unde clientii isi pot prepara si servi masa. De asemenea, pensiunea are un living spatios cu semineu. Dotarile cu panouri solare ofera apa calda in permanenta.
Amplasarea pensiunii ofera posibilitati multiple de petrecere a timpului liber si de practicare a drumetiilor de catre turistii cazati, aria Parcului National Cozia (cu numeroasele sale obiective turistice) fiind situata in vecinatatea locatiei.
Pensiunea se afla practic in mijlocul zonei cu izvoare minerale si termale, intre strandurile termale, Caciulata si Terasa Camelot, ce sunt localizate la aproximativ 200-300 m, celelalte stranduri ale statiunii fiind situate la 1-2 km.

Alegeti o noua data de Check-in si Check-out pentru a vedea disponibilitatea.
Daca nu se afiseaza nicio oferta, va rugam dati click aici pentru a trimite o cerere de oferta.

Locatie