Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

AQUALINA Villa


Descriere

Agropensiunea Aqualina ⭐⭐⭐ ofera o vedere frumoasă spre Munții Bârgăului, Munții Călimani dar mai ales la lacul Colibița, aflată în stațiunea turistică Colibița, este o relaxantă destinație de vacanță în orice anotimp și o locație privilegiată pentru a putea evada din rutina vieții cotidiene și care oferă confortul modern, fiind finalizată la sfârșitul anului 2018.
Descoperă bucătăria completă și modern utilată, livingul generos care cuprinde atât spațiu pentru luat masa cât și zona de recreere, cele 7 camere dotate fiecare cu pat dublu, TV și WI-FI gratuit, baie privată și balcon cu vedere la lac și profită de oaza de liniște și relaxare pe care o oferă împrejurimile.
De asemenea, poți profita de o sală cu tenis de masă și de foișorul special amenajat cu gratar și loc pentru luat masa dacă dorești să profiți de efectele curative ale aerului, bogat în ozon.
Locația are ieșire directă la lac pe drumul nostru privat iar pentru a admira bogăția naturii dispunem de 4 biciclete ideale pentru excursii și drumeții.
Astfel, lacul, munţii, pădurea, aerul, liniştea fac din Agropensiunea Aqualina un loc feeric care te așteaptă să ăți găsești liniștea.

ACTIVITĂȚI ȘI FACILITĂȚI:
-Organizarea de evenimente
-Relaxare la plajă
-Terapii cu aerul puternic ozonat
-Înot în lacul Colibița
-Plimbări pe lac cu barca
-Diverse jocuri în curtea locației
-Tenis de masă
-Plimbări cu bicicleta
-Fotografie de peisaj
-Drumeții pe trasee montane
-Internet wireless
-Baie proprie în fiecare dormitor
-Toate dormitoarele au pat dublu
-Nu luați suveniruri din camere!

Alegeti o noua data de Check-in si Check-out pentru a vedea disponibilitatea.
Daca nu se afiseaza nicio oferta, va rugam dati click aici pentru a trimite o cerere de oferta.

Locatie