Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Casa LIPAN


Descriere

Casa Lipan ⭐⭐ este situată în inima stațiunii Colibița, în mijlocul peisajului spectaculos oferit de Munții Călimani și la o plimbare de 5 minute de Lacul de Acumulare Colibița.
Casa Lipan se întinde pe o suprafață de 1500 mp, în care te poți bucura de confortul și relaxarea ta în inima naturii.
Vei avea acces la 6 camere complet mobilate cu pat matrimonial, TV LED și acces gratuit la WI-FI, 5 băi comune cu articole de toaletă gratuite, bucătărie complet utilată în stil American cu spațiu pentru servit masa și dotată cu sistem audio, TV, internet WI-FI și spațiu dedicat pentru jocuri de societate, totul într-o încăpere spațioasă și ideală pentru a petrece timp alături de cei dragi.
Structura camerelor:
*În corpul principal, la parter vei găsi un hol extins, 1 cameră cu baie proprie și două camere cu baie comună. Dacă mergem la etaj, vei putea alege una dintre cele 3 camere de dormit, una dintre ele având baie proprie și alte două cu baie comună.
*În corpul secundar, ți-am pregătit un spațiu pentru relaxare, în care vei găsi bucătăria, o cameră, baie și acces direct spre terasă și curte.
Curtea Casa Lipan – un colț magic al naturii!
Într-o suprafață de 1500 mp, vei beneficia de un cadru natural extins, în care te poți bucura de relaxarea ta în balansoar și hamac, sau te poți bucura de soare și aerul cald într-un șezlong.
Ai acces la un foișorul nostru special amenajat pentru ca tu să servești o cină copioasă, aproape de grătarul amplasat pentru bunătățile pe care vrei să le pregătești.
Dacă vrei să le oferi copiilor tăi un spațiu unde se pot destinde, în curtea Casei Lipan vei găsi spații de joacă amenajate pentru copii cu tobogan, leagăn, trambulină și chiar o groapă de nisip, pentru ca cei mici să se bucură de joaca în aer liber.
Casa Lipan poate să găzduiască un grup de maxim 12 persoane si poate să reprezinte o soluție ideală pentru o sedere pe termen mai lung pentru familii, grup de prieteni sau pretențiosi.
La Casa Lipan primești cafea și ceai din partea casei! Iar tradiționala pălincă de Transilvania te va aștepta de cum ajungi!
Ce poți face dacă vii in zonă?
Dacă drumețiile nu sunt tocmai pasiunea ta, ciclismul montan, plimbările cu caiacul pe lac sau chiar pescuitul sunt activități menite să te relaxeze exact așa cum îți place.
Pentru senzații excepționale și o ușoară doză de adrenalină, alpinismul în zona munților Călimani va trezi în tine spiritul de aventură și distracție pentru momentele unice.
Zona Colibița este renumită pentru frumusețea sa.
Peisaje pitorești care te înconjoară, vitalitatea naturii care cuprinde această zonă de poveste și puritatea aerului cu o concentrație mare de ozon îți va surprinde corpul cum nu te aștepți.
Puncte de interes în zonă:
Barajul Colibița, Lacul de acumulare Colibița, Rezervația Naturală Tăul Zanelor, Rezervația Naturală Stancile Tatarului, Cheile Bistriței Ardelene, Rezervația Naturală Valea Repedea, Rezervația Naturală Piatra Fantanele, Trasee Turistice Muntii Bargău, Pasul Tihuța Bargăului, Castelul Dracula, Munții Bargăului Parcul Național Calimani.
*Casa se închiriază în sistem self-catering!!!
*Fumatul este permis doar in spatiile exterioare, amenajate!

Alegeti o noua data de Check-in si Check-out pentru a vedea disponibilitatea.
Daca nu se afiseaza nicio oferta, va rugam dati click aici pentru a trimite o cerere de oferta.

Facilitati

Seif
Wi-Fi
Mobilier extern
Loc de joaca exterior pt. copii
Canale TV copii
Jocuri
Umbrele de soare
Terasă
Grădină
Loc de joacă copii
Șemineu interior
Terasă acoperită
Zonă fumători
Șezlonguri
Alarmă fum
Parcare păzită
Zonă TV la comun
Facilități persoane cu dizabilități
Zonă picnic
Șemineu extern
Masă tenis
Bucătărie la comun
Echipament tenis
Ciclism

Locatie