Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Casa de vacanta EDY

   Str Principala, Nr 205c, Colibita Vezi locatia pe harta


Descriere

Casa de vacanta Edy Colibita ⭐⭐⭐ este amplasata intr-un cadru mirific, intr-o zona linistita, la circa 450 m de Hotel Fisherman`s Resort.
Dispunem de 5 dormitoare (din care 4 cu baie proprie), dotate cu tv satelit, fiecare cu un pat dublu si unul simplu, living spatios cu TV, internet, bucatarie utilata complet cu aragaz, combina frigorifica, cuptor microunde, prajitor paine si vesela portelan.
Patru dintre dormitoare au acces la balcon, de unde pot fi admirate frumusetile Muntilor Calimani si Lacul Colibita.
Datorita conditiilor actuale de distantare sociala, unitatea se poate inchiria integral unui singur grup, dar si separat, deoarece fiecare nivel al cladirii are acces propriu. Astfel, parterul cu living, bucatarie si baie impreuna cu etajul 1 (cu 3 dormitoare), pot fi inchiriate separat de etajul 2 (cu 2 dormitoare cu bai proprii si bucatarie, tip apartament), unde accesul se face pe o rampa exterioara.
Ciubarul cu jacuzzi (contra cost), apa incalzita la 33-38 g, poate fi functional in orice conditii meteo (capacul tine loc de acoperis pe timp de ploaie) si este din fibra de sticla, dotat cu hidromasaj si aeromasaj, cu o capacitate de 4-6 persoane.
Detinem un ponton, pe malul lacului, la circa 1.5 km de locatie, unde va puteti relaxa si pescui.
Gradina, in suprafata de 1200 mp, este dotata cu foisor pentru servirea mesei, gratar ,balansoar, loc de joaca pentru copii.
Pentru cei interesati de plimbari in jurul lacului sau prin padure, unitatea poate pune la dispozitie si doua biciclete.

Alegeti o noua data de Check-in si Check-out pentru a vedea disponibilitatea.
Daca nu se afiseaza nicio oferta, va rugam dati click aici pentru a trimite o cerere de oferta.

Locatie