Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ENCIAN Pensiune

   Strada Principala Nr 255b, Colibita Vezi locatia pe harta


Descriere

Pensiunea Encian ⭐⭐⭐⭐ este situată în zona centrală a stațiunii Colibița, poziționată lângă drumul județean cu acces ușor în parcarea unității, la o distanță relativ mică față de Lacul Colibița și cu o priveliște frumoasă asupra acestuia și a Munților Călimani.
Aceasta are o capacitate de 16 persoane cu posibilitatea de pat suplimentar (6 locuri).
Pensiunea este apreciată de familii cu copii dar și de către cupluri cu atât mai mult în condițiile actuale de distanțare socială deoarece aceasta este compusă din 4 apartamente cu capacitate standard de 4 locuri, fiecare cu intrare separată din curte.
Trei dintre apartamente sunt structurate pe două nivele, parter și etaj (living si dormitor) cu balcon și terasă, fiecare având o zonă de relaxare, bucătărie dotată corespunzător, aparat de cafea, cuptor cu microunde, frigider cu congelator, zonă de luat masa, 2 TV, o baie și o baie de servici.
Al patrulea apartament se desfășoară pe un singur nivel (living si dormitor) și cuprinde o zona de relaxare, bucătărie dotată corespunzător, aparat de cafea, cuptor cu microunde, frigider cu congelator, zonă de liat masa, un TV, o baie și balcon.
Pensiunea mai cuprinde și o sală pentru activități comune cu bucătarie complet utilată, frigider cu congelator, cuptor, cuptor cu micounde, masină de spalat vase, aparat de cafea, baie, TV, sistem audio, jocuri de societate, ideala și ca sală de conferințe și de asemenea o terasă generoasă acoperită care oferă:
-Loc pentru servit masa (maxim 24 locuri)
-Loc de joacă pentru copii, o casuță cu măsuțe și scaune + jucării
-Masa de ping-pong
-Masa de fotbal
-Jocuri de societate
-Placă de darts
-Balansoar
-TV cu diagonala de 164cm + Netflix
-Gratar și ceaun
Locatia ofera o stație de încărcare Tesla pentru mașini electrice, biciclete de închiriat și pentru sezonul de iarnă, săniuțe.
În afara unității se mai pot desfășura activități diverse precum: drumeții pe trasee montane, plimbări cu vaporașul, hidrobicicletă, caiac, pescuit, plajă, plimbări cu trasura sau plimbări cu avionul de pe aerodromul din Bistrița.

Alegeti o noua data de Check-in si Check-out pentru a vedea disponibilitatea.
Daca nu se afiseaza nicio oferta, va rugam dati click aici pentru a trimite o cerere de oferta.

Locatie