Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Angela Studios and Apartments


Descriere

Descriere: Angela Studios and Apartments se afla intr-o zona linistita din statiunea Sissy, in prefectura Lasithi. Complexul compus din 15 unitati de cazare este anexat Hotelului Angela Suites Boutique de 5 stele si a fost recent renovat. Oaspetii pot beneficia de toate facilitatile hotelui vecin.
Localizare: Angela Studios and Apartments se afla localizat la 250 m de plaja Buffos, la 38 km de aerortul din Heraklion, la 8 km de Malia, la 20 km de Hersonissos si la 25 km de Agios Nikolaos.
Plaja: Angela Studios and Apartments se afla la 250 m de plaja mixta de nisip si pietris, unde umbrelele si sezlongurile sunt cu plata.
Dotari camere: Angela Studios and Apartments are 15 studiouri si apartamente dotate cu aer conditionat, wi-fi, telefon, seif, TV satelit, chicineta complet uitilata, masa cu scaune, baie cu dus sau cada, uscator de par, balcon/terasa.
Facilitati hotel: Angela Studios and Apartments ofera clientilor sai gradina, wi-fi gratuit in toate zonele publice, parcare, doctor (la cerere, cu plata). De la Hotelul Angela Suites Boutique clientii pot beneficia de receptie non-stop, salon, zona vizionare TV, restaurant, 3 piscine, sezlonguri si umbrele, facilitati pentru conferinte, inchirieri de masini, biblioteca, biliard (cu plata), masaj, sauna, jacuzzi, tratamente corporale (cu plata), mini gym si sala fitness.
Clasificare oficiala: 3 stele
Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Alegeti o noua data de Check-in si Check-out pentru a vedea disponibilitatea.
Daca nu se afiseaza nicio oferta, va rugam dati click aici pentru a trimite o cerere de oferta.