Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Alexander Beach Hotel And Village Resort


Descriere

LOCALIZARE
Situat intr-o locatie unica pe malul marii, complexul de 5 stele Alexander Beach Hotel and Village este un refugiu elegant. Un hotel pe malul marii din Creta, perfect pozitionat pe plaja cu nisip fin, cu o vedere unica asupra Golfului Malia/Stalis. Plaja Alexander a primit premiul oficial Steagul Albastru pentru una dintre cele mai curate plaje si ape de mare din Grecia. Hotelul este amplasat la numai 33 km de Heraklion.


FACILITATI
Plaja: peste 500 m de plaja privata cu nisip; privelisti uimitoare asupra golfului Malia; sezlongurile si umbrelele sunt gratuite.
Piscine: 6 piscine cu apa dulce.
Wi-Fi: in zonele publice ale hotelului se ofera acces gratuit la Wi-Fi.
Wellness si sanatate: piscina interioara incalzita, spa de infrumusetare, masaj, sauna, baie de aburi, centru de fitness.
Divertisment pentru copii: Alexander Kids Club, piscina cu tobogane cu apa, locuri de joaca, program de animatie, mini-disco, sala de jocuri.
Divertisment pentru adulti: spectacole, muzica live, dansuri, seri grecesti, sporturi acvatice, club de fitness, biliard, volei de plaja, tenis, darts, yoga, pilates.
Zona de receptie: receptia este disponibila pentru confortul dumneavoastra 24 de ore pe zi.

RESTAURANT
Oaspetii pot savura vinuri si lua masa la restaurantul principal, 2 taverne tipic grecesti, baruri si snack-baruri la piscina sau chiar pe plaja.

CAMERE
Toate camerele si apartamentele au conexiune directa la internet de mare viteza si Wi-Fi. Fiecare camera dispune de aer conditionat, TV, uscator de par, frigider, balcon/terasa privata, accesorii de baie.
COMFORT ROOMS (single and double rooms) - suprafata 23-26 mp, capacitate maxima 3 persoane
LUXURY SUPERIOR ROOMS (garden or beachfront) - suprafata 27-29 mp, capacitate maxima 3 persoane
JUNIOR SUITES BEACH FRONT WITH PRIVATE POOL (beachfront with own garden/beachfront with private pool) - suprafata 32-35 mp, capacitate maxima 3 persoane
PREMIUM FAMILY ROOMS - suprafata 35-45 mp, capacitate maxima 4 persoane
PREMIUM 2 ROOMS SUITES WITH PRIVATE POOL (garden view, beachfront, beachfront with private pool) - suprafata 50-70 mp, capacitate maxima 4 persoane
DREAM VILLA (with direct access to the beach) - suprafata 77 mp, capacitate maxima 4 persoane

*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Alegeti o noua data de Check-in si Check-out pentru a vedea disponibilitatea.
Daca nu se afiseaza nicio oferta, va rugam dati click aici pentru a trimite o cerere de oferta.