Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

MURES Hotel


Descriere

Hotel Mures ★★ se afla in vecinatatea Hotelului Poienita, langa DN 76, in partea de nord a statiunii si ofera turistilor baza de tratament proprie si piscina.
Descriere facilitati:
  • hidroterapie (bai cu apa termala in bazine si vane, bai de plante, dus subacval, dus scotaian, jacuzzi, afuziuni, baie drenolimfatica);
  • kinetoterapie (in bazine cu apa termala si vana);
  • elongatii (subacvale si pe masa);
  • electroterapie (Stanger, bai galvanice, diadinamice, ultrasunete, laser, unde scurte, TENS, magnetodiaflux, interferentiali); inhalatii aerosoli cu ape termale si medicamente;
  • termoterapie (impachetari cu parafina);
  • aromoterapie (bai cu arome, gimnastica relaxanta, masaj cu uleiuri);
  • masoterapie (masaj general si partial, relaxant si tonifiant);
  • tratamente cu produse Gerovital si Aslavital in bazele de tratament ale hotelurilor Termal-Nufarul si Poienita.
Tratamentul balnear se acorda pentru minimum 5 zile si include consultatie medicala initiala, 15 proceduri/ 5 zile lucratoarea (exceptie sambata, duminica si sarbatorile legale; procedurile prescrise se vor reprograma; asistenta medicala permanenta).
Turistii trebuie sa prezinte la hotel dovada de asigurat (adeverinta de la locul de munca sau cupon de pensie) si bilet de trimitere tip pentru servicii medicale in sistemul asigurarilor sociale de sanatate. In caz contrar, serviciile de tratament vor fi incasate la tarif pentru turist neasigurat iar turistul va fi obligat sa achite diferenta la receptie.
Servicii masa: se acorda in unitatea restaurant Mures, categoria I.

Sejur ODIHNA - minim 5 nopti cu check-in duminica
Sejur TRATAMENT - minim 7 nopti cu check-in duminica


Alegeti o noua data de Check-in si Check-out pentru a vedea disponibilitatea.
Daca nu se afiseaza nicio oferta, va rugam dati click aici pentru a trimite o cerere de oferta.

Locatie