Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

NUFARUL Hotel

   Strada Victoria 26, Baile Felix, Romania Vezi locatia pe harta


Descriere

Hotel Nufarul ⭐⭐⭐ a fost complet modernizat în 2018 si se remarcă prin aspectul chic şi cochet, oferind oaspeţilor un sentiment de intimitate alături de servicii impecabile.
Situat în zona verde a staţiunii Băile Felix, își invită oaspeții într-o oază de linişte, creând un cadru personal în care aceștia se pot bucura de tot ce are staţiunea mai bun: apele termale, soarele şi pădurea.
Hotelul are 68 camere duble, 4 camere single şi 4 apartamente. Fiecare cameră este dotată cu minibar, telefon, televiziune prin cablu, conexiune internet Wi-Fi, aer conditionat şi uscător de păr.
Restaurantul dispune de 128 locuri în salon, 48 pe terasa acoperită și 20 pe terasa în aer liber, se pot organiza mese festive, cocktail-uri, banchete, nunţi şi alte evenimente.
Centrul de Wellness & SPA:
Puteţi opta şi pentru cele patru piscine în aer liber:
• piscina de înot (mai-septembrie)
• 2 piscine de relaxare wellness cu apă termală (masaj cervical, ciupercă cu apă, paturi cu hidromasaj, perdea de apă, pool bar)
• piscina pentru copii (mai-septembrie)
• spaţiu de plajă generos
Facilități: sezlonguri, bar, asistență medicală
Divertisment: în sezon program de animație la piscine (aquagym, aquazumba, jocuri și activități pentru copii), petreceri cu dj și animatoare

Hotelul Nufarul este recomandat:
-persoanelor care necesita tratament pentru afectiunile osteo-articulare
-persoanelor care practica turismul de intretinere/ welness si doresc un hotel intim
-pentru odihna
-celebrarii de evenimente festive (ex. Revelion)
-pentru organizarea de conferinte, teambuilding-uri, incentives

Servicii masa:
Se acorda in unitatea restaurant, categoria I.

Tratament:
-hidroterapie (bai cu apa termala in bazine si vane, bai de plante, dus subacval, dus scotian, afuziuni, baie drenolimfatica);
-kinetoterapie in bazine cu apa termala si vane;
-elongatii;
-electroterapie (stanger, bai galvanice, diadinamice, ultrasunete, laser, curenti interferentiali, unde scurte, TENS, magnetodiaflux;
-inhalatii de aerosoli cu ape termale si medicamente;
-termoterapie (impachetari cu parafina);
-aromoterapie (bai cu arome, gimnastica relaxanta, masaj cu uleiuri);
-masoterapie (masaj general si partial, masaj relaxant si tonifiant;
-kinetoterapie.

Tratamentul balnear se acorda pentru minimum 5 zile si include consultatie medicala initiala, 15 de proceduri / 5 zile lucratoare (exceptie sambata, duminica si sarbatorile legale; procedurile din zilele exceptate se vor reprograma; asistenta medicala permanenta).
Turistii trebuie sa prezinte la hotel dovada de asigurat (adeverinta de la locul de munca sau cupon de pensie) si bilet de trimitere tip pentru servicii medicale in sistemul asigurarilor sociale de sanatate.
In caz contrar, serviciile de tratament vor fi incasate la tarif pentru turist neasigurat iar turistul va fi obligat sa achite diferenta la receptie.

Alegeti o noua data de Check-in si Check-out pentru a vedea disponibilitatea.
Daca nu se afiseaza nicio oferta, va rugam dati click aici pentru a trimite o cerere de oferta.

Locatie