Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

4 SALCII Pensiune

   Baltenii De Sus, Romania Vezi locatia pe harta


Descriere

Satul Băltenii de Sus, aparține de Comuna Bestepe și este situat pe malul drept al Brațului Sf. Gheorghe, la doar 20 km aval de orașul Tulcea.

Pensiunea este integrată perfect în natură, înconjurată de mult spațiu verde, cu o priveliște idilică asupra Dunării, lacului "Fara Nume" și a Dealurilor Tulcei. Momentele de relaxare cu familia sau prietenii vor fi umplute cu sentimentul sălbatic al împrejurimilor.

Pensiunea 4 Sălcii asigură un nivel ridicat de confort, intimitate, liniște și ambianță plăcuta. Dispunem de parcare privată, grădina amenajată în 3 terase, piscina, zona pentru sezlonguri, trambulina, spațiu pentru activități sportive (volei, badminton, tir cu arcul, petanq etc.), spatiu amenajat de joaca pentru copii, un loc amenajat pentru foc in aer liber unde aprindem o buturuga in stil suedez (swedish torch), zonă de grătar, Internet WI-fi gratuit .

La parter, vă stau la dispoziție lobby-ul, recepția, sala de mese, barul in sistem autoservire, cu fise de camera, restaurantul, care este deschis pentru comenzi, in intervalul orar 07:30 - 21:30.

Dealurile Tulcei, oferă un traseu deosebit pentru bicicliști, pasionații de natură sau de istorie. În apropiere s-a descoperit amplasamentul unei cetăţi dacice din secolele IV-III î.Hr., întărită cu valuri de apărare. Aceasta ocupa un areal de 25 de hectare şi era cea mai mare din Dobrogea la vremea respectivă, servind ca loc de refugiu pentru populaţia din zona înconjurătoare, cu aşezări nefortificate. Satul a fost întemeiat de turci în secolul al XVIII-lea şi părăsit de ei după războiul ruso-turc din 1828-1929.

La lac, oferim GRATUIT o barca cu vasle, pentru plimbari

Organizam excursii în Delta Dunării, cu barci acoperite.

Pensiunea 4 Salcii reprezintă o afacere de familie, pornită din bucuria de a locui în natură.


Va așteptăm cu drag la noi!

Alegeti o noua data de Check-in si Check-out pentru a vedea disponibilitatea.
Daca nu se afiseaza nicio oferta, va rugam dati click aici pentru a trimite o cerere de oferta.

Facilitati

Restaurant
Bar
Cafenea
Wi-Fi
Meniu copii
Canale TV copii
Jocuri
Terasă
Grădină
Recepție
Cameră depozitare bagaje
Zonă fumători
Aer condiționat
Parcare păzită
Piscină
Birou informații
Facilități grătar

Locatie