Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

AMURG Hotel


Descriere

Profil: Recomandat pentru odihna / relaxare

Situare: Situat la 200 m de mare, hotelul beneficiaza de conditii optime pentru a va petrece vacanta intr-un mod cat mai placut posibil.

Info: Are in dotare o sala de conferinte climatizata complet si utilata, cu o capacitate de 30 de locuri, restaurant propriu, sala fitness si parcare.

Camere: Hotelul are in dotare 25 camere duble si 2 apartamente, dotate cu aer conditionat, racitor, TV, mobilier nou si modern, telefon, baie si balcoane.
Restaurant:
Restaurantul are o capacitate de 32 de locuri (fumatori) si 22 de locuri (nefumatori), o terasa recunoscuta in statiune pentru specialitatile oferite, cu o capacitate de 21 locuri si 2 separeuri in gradina de vara (aferente apartamentelor).
Servicii cu plata: fitness, servicii de curatire, telefonie
Facilitati copii: Copiii cu varsta cuprinsa intre 0 - 10 ani beneficiaza de cazare gratuita daca se cazeaza in camera dubla, fara pat suplimentar. Pentru patul suplimentar se achita 50% din valoarea unui loc de cazare.
Accesul cu animale: Este permis pentru animalele de talie mica.
Atractii in zona: statiune recomandata pentru cure de tratament - cura heliomarina si cea cu namol -, in locatii complet modernizate. Aici exista si un complex medical pentru copii, tratandu-se afectiuni reumatologice cu regim permanent, slabiciunea fizica si rahitismul. Pentru agrement exista discoteci, baze de agrement si baze pentru practicarea sporturilor nautice.

Alegeti o noua data de Check-in si Check-out pentru a vedea disponibilitatea.
Daca nu se afiseaza nicio oferta, va rugam dati click aici pentru a trimite o cerere de oferta.

Locatie