Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ANDRA Pensiune


Descriere

Amplasata in pitoreasca localitate Mahmudia, situata pe bratul Sf. Gheorghe al Dunarii, Pensiunea Andra isi propune a fi o insula de confort si relaxare intr-o mare e salbaticie si natura virgina
Spatiile exterioare ale Pensiunii Andra sunt generoase si variate ca utilitate deoarece dorim sa oferim oaspetilor nostri pe langa libertatatea de miscare si optiunea de a alege intre spatii care ofera intimitate, spatii care ofera utilitate, spatii care ofera siguranta, spatii care ofera socializare, spatii care ofera entertainment. Acestea sunt: piscina adulti cu sectiune pentru copii, locul de joaca pentru copii, parcare proprie pazita ( 15 masini), terasa restaurantului, terasa lobby bar, terasa barbeque. La acestea se adauga aleile romantice incadrate de brazi si arbusti ornamentali.
Camera Dubla Matrimoniala are urmatoarele facilitati: pat matrimonial cu piese mobilier Staer, TV LCD cu ecran plat, racitor cu minibar, aer conditionat, uscator de par,balcon. Suprafata utila a camerei este de 25 mp. Baia are cabina de dus si articole de toaleta gratuite. Pat suplimentar disponibil. Pretul camerei este calculat pentru 1 pers. si include servicii de cazare cu demipensiune (mic dejun si masa principala). Gratuit: welcome drink, acces WI-FI, acces piscina, parcare cu paza.
Camera Dubla Matrimoniala are urmatoarele facilitati: pat matrimonial cu piese mobilier Staer, TV LCD cu ecran plat, racitor cu minibar, aer conditionat, uscator de par si terasa. Suprafata utila a camerei este de 28 mp. Baia are cada cu jacuzzi si articole de toaleta gratuite. Pat suplimentar disponibil. Pretul camerei este calculat pentru 2 pers. si include servicii de cazare cu demipensiune (mic dejun si masa principala). Gratuit: welcome drink, acces WI-FI, acces piscina, parcare cu paza.
Camera Single Standard are urmatoarele facilitati: pat matrimonial cu piese mobilier Staer, TV LCD cu ecran plat, racitor cu minibar, aer conditionat, uscator de par si balcon. Suprafata utila a camerei este de 25 mp. Baia are cabina de dus si articole de toaleta gratuite. Pretul camerei este calculat pentru 1 pers. si include servicii de cazare cu demipensiune (mic dejun si masa principala). Gratuit: welcome drink, acces WI-FI, acces piscina, parcare cu paza.

Alegeti o noua data de Check-in si Check-out pentru a vedea disponibilitatea.
Daca nu se afiseaza nicio oferta, va rugam dati click aici pentru a trimite o cerere de oferta.

Facilitati

Restaurant
Bar
piscina exterioara

Locatie