Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

APOLLO Hotel


Descriere

Profil: Recomandat pentru odihna / relaxare.
Situare: Hotel Apollo ★★ este situat in nordul statiunii, la 100 m fata de plaja, si este complet renovat.
Camere:
Hotelul detine 114 camere duble twin din care 57 sunt orientate spre mare si 57 spre lac dotate cu: baie cu dus, TV cablu, frigider, telefon, aer conditionat si pardoseala din gresie. Camerele se afla la etaj.
Restaurant:
Serviciile de masa se pot asigura la cerere, in sistem ,,fisa valorica', la unul din restaurantele aflate in imediata apropiere a hotelului.
Se acorda in Restaurant ,,Siret', categoria I, restaurant ,,Petit Jardin', categoria 3 stele, restaurant ,,Estival' (linie de autoservire), in sistem ,,fisa cont' sau ,,bonuri valorice'.
Servicii gratuite: parcare, pastrarea obiectelor de valoare, trezirea turistilor la cerere, informatii turistice si culturale, rezervari de taxi, bilete de tren, bilete la spectacole, primirea si transmiterea mesajelor si a corespondentei turistilor, transportul bagajelor
Servicii cu plata: inchiriere prosoape plaja, spalat si calcat obiecte personale, inchiriere umbrele, vanzare marfuri si articole de stricta necesitate, inchiriere jocuri distractive, procurarea de bilete de tren, avion sau la spectacole, servicii postale si fax, asistenta medicala
Facilitati copii:
  • Primul copil 0-12 ani are gratuitate la cazare cu conditia cazarii in acelasi pat cu adultii.
  • Al doilea copil cu varsta de pana la 12 ani, va achita 30% din valoarea camerei/noapte si va beneficia de pat suplimentar.
  • 2 adulti si un copil cu varsta peste 12 ani vor fi cazati in camera dubla, copilul plateste 30% din valoarea camerei/noapte si beneficiaza de pat suplimentar.
  • La cazare se va prezenta o copie a certificatului de nastere al copilului.

Alegeti o noua data de Check-in si Check-out pentru a vedea disponibilitatea.
Daca nu se afiseaza nicio oferta, va rugam dati click aici pentru a trimite o cerere de oferta.

Locatie