Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ARTEMIS Vila


Descriere

Casificata la categoria 4 stele, este o locatie noua, moderna, amplasata in statiunea Olimp, foarte aproape de plaja (50m), intre hotelurile Belvedere si Muntenia.
Vila este construita cu parter si etaj, beneficiaza de o linie arhitecturala moderna, de gradina, loc de joaca pentru copii, loc pentru gratar in aer liber, parcare.
Vila dispune la etaj de 3 dormitoare cu pat matrimonial si baie proprie cu cabina dus/cada, iar la parter de un living generos si bucatarie complet utilata.Toate camerele sunt dotate cu TV-cablu, Internet wireless si aer conditionat, iar sufrageriile cu canapele si fotolii asigurandu-se un grad de confort deosebit, fiind adecvate si pentru grupurile care doresc sa sarbatoreasca diverse evenimente impreuna. Vila dispune de centrala termica proprie, care asigura permanent apa calda, iar in sezonul rece si incalzire, fiind posibila astfel utilizarea ei tot timpul anului.
Vila 4* (3 dormitoare + living + bucatarie) / capacitate 6 locuri / sejur minim 3 nopti

Alegeti o noua data de Check-in si Check-out pentru a vedea disponibilitatea.
Daca nu se afiseaza nicio oferta, va rugam dati click aici pentru a trimite o cerere de oferta.

Locatie