Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

BALADA Hotel


Descriere

HOTEL BALADA ***
Este amplasat in zona de nord a statiunii Saturn, in vecinatatea hotelurilor Hora si Sirena. Hotelul a fost complet renovat . Toate camerele sunt dotate cu aer conditionat, minibar, TV cu televiziune prin cablu, baie cu dus si balcon. Pe plaja din fata hotelului este amenajat Aqua Parc Balada, un parc acvatic cu piscina pentru adulti si copii, sezlonguri, umbrele, bar si terasa. Hotel Balada Saturn detine o baza de tratament proprie unde pot fi efectuate proceduri balneare foarte variate. Pentru servirea meselor, hotelul va pune la dispozitie un restaurant.
Dotari generale - 269 camere duble si 14 apartamente
- restaurant
- bar-de-zi si terase
- parc acvatic Balada
- baza de tratament proprie
- centru fitness
- parcare (contra cost) Dotari camere Camerele duble sunt dotate cu aer conditionat, minibar, TV cu televiziune prin cablu, telefon, balcon cu scaune si masuta, geam termopan, baie cu dus, uscator de par, pardoseala acoperita cu mocheta.
Apartamentele sunt formate din living cu canapea extensibila si dormitor cu pat matrimonial, hol si baie. Sunt dotate cu aer conditionat (in living), minibar (in living), TV cu televiziune prin cablu (in living), telefon, balcon cu scaune si masuta, geam termopan, baie cu dus, uscator de par, pardoseala acoperita cu mocheta. Servicii Tratament balnear: optional, in baza proprie de tratament, cu trimitere de la medic si cadul de sanatate. Se trateaza: afectiuni ale aparatului respirator, digestiv, renal sau circulator, boli reumatismale, boli ale sistemului nervos central si periferic, afectiuni ginecologice. Proceduri: hidroterapie, kinetoterapie, electroterapie, bai cu namol de Techirghiol, bai sulfuroase, cura geriatrica, dus subacval.
Tratamente cu : BOICIL, Pell-Amar, Gerovital.
Alte servicii gratuite: informatii turistice, primirea si transmiterea mesajelor, distribuirea corespondentei, trezirea turistilor la cerere, pastrarea bagajelor, distributie pliante.Facilitati copii in camera dubla:
- 2 adulti + 1 sau 2 copii 3-6.99 ani - fiecare copil beneficiaza de cazare gratuita, fara pat suplimentar. In cazul in care adultii achita si servicii de masa, copilul/copiii achita 50% din valoarea micului dejun;
- 2 adulti + 1 sau 2 copii 7-11.99 ani - fiecare copil achita 50% din valoarea unui loc de cazare, si se va acorda 1 singur pat suplimentar in camera. In cazul in careadultiiachita si servicii de masa, copilul/copiii achita 50% din valoarea micului dejun;
- 2 adulti + 1 sau 2 copii 12-17.99 ani -fiecare copil achita 70% din valoarea unui loc de cazare, si se va acorda 1 singur pat suplimentar in camera. In cazul in careadultiiachita si servicii de masa, copilul/copiii achita 100% din valoarea micului dejun;
- 1 adult + 1 sau 2 copii 3-6.99 ani - fiecare copil beneficiaza de gratuitate la cazare (adultul achita camera in regim single).In cazul in care adultul achita si servicii de masa, copilul/copiii achita 50% din valoarea micului dejun;
Facilitati copii in apartament:
- 2 adulti + 1 sau 2 copii 3-11.99 ani - fiecare copil beneficiaza de cazare gratuita. In cazul in care adultii achita si servicii de masa, copilul/copiii achita 50% din valoarea micului dejun;
- 3 adulti - al 3-lea adult beneficiaza de cazare gratuita, dar in cazul in care ceilalti 2 adulti achita si servicii de masa, al 3-lea adult plateste 100% din valoarea micului dejun.
- 3 adulti + 1 copil 3-11.99 ani - atat al 3-lea adult cat si copilul, beneficiaza de cazare gratuita. In cazul in care ceilalti 2 adulti achita si servicii de masa, al 3-lea acultachita 100% din valoarea micului dejun, iar copilul achita 50% din valoarea micului dejun.

Pentru a beneficia de serviciile de tratament este necesara recomandarea tipizata oficiala a medicului de familie/specialist ('Bilet de trimitere' in 2 exemplare) si dovada platii asigurarilor de sanatate sau talon de pensie.
Tarifele nu includ taxa de statiune care se achita separat la receptia hotelului, de fiecare turist in parte.
Nu se accepta achizitionarea pachetului in sstem partaj sau camera single

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie