Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

BALEA Hotel

   Str Plopilor Nr 1, Neptun, Romania Vezi locatia pe harta


Descriere

Hotelul BALEA ⭐⭐⭐ este situat în stațiunea Neptun, lângă gara CFR și hotelul Doina, la o distanță de 400 m de plajă și centrul stațiunii.
În incinta hotelului găsiți o parcare acoperită pe care o puteți folosi fără costuri suplimentare și restaurantul propriu deschis de dimineață până seara târziu și în care se pot servi toate mesele.
Hotelul BALEA are 320 camere duble, dotate cu grup sanitar propriu și dus, iar cele de la etaj au balcon. În camere se poate monta un pat pentru copil de 1,2 m lungime. 220 camere sunt modernizate, au aer condiționat și televizor LED. Toate camerele sunt dotate cu frigider minibar și acces la internet cu conexiune WI-FI. Hotelul este dotat cu 2 lifturi perfect funcționale. La recepția hotelului găsiți un bar de zi cu o mică terasă unde puteți servi cafeaua sau diferite băuturi.
Restaurantul are o capacitate de 250 de locuri la interior și 100 de locuri pe terasă.
La restaurantul hotelului se pot servi mesele cu meniu continental atât în sistem a la carte, cât și meniul cu grafic săptămânal.
Restaurantul are o terasă generoasă, umbrită înspre strada principală a stațiunii în care se organizează diferite seri cu divertisment: muzică, stand-up.
Descriere camere:
Camera dublă modernizată fără balcon 3***, cu baie proprie este ideală pentru oaspeții care călătoresc fie individual, fie în cuplu și care doresc să se relaxeze într-o atmosferă modernă și caldă.
Camera dispune de 2 paturi recondiționate, cu saltele și lenjerii noi, 2 noptiere recondiționate și veioze, televizor LED, dar și draperii și perdele noi.
Camera dublă modernizată cu balcon 3*** și baie proprie conferă oricărui sejur un plus de eleganță. Balconul deschis permite oaspeților să simtă briza mării, în timp ce savurează pe îndelete o cafea.
Camera dispune de 2 paturi simple, recondiționate, cu lenjerii și saltele noi, 2 noptiere recondiționate și veioze de citit, un set măsuță cu 2 scaune, televizor LED, dar și draperii și perdele noi.
Camera dublă nemodernizată 2** cu balcon și baie proprie combină confortul și funcționalitatea, fiind potrivită pentru oaspeții care doresc să se odihnească într-un cadru primitor și intim.
Camera dispune de 2 paturi simple, cu lenjerii și saltele noi, 2 noptiere și veioze, un set măsuță cu 2 scaune, televizor, dar și draperii și perdele noi.

Alegeti o noua data de Check-in si Check-out pentru a vedea disponibilitatea.
Daca nu se afiseaza nicio oferta, va rugam dati click aici pentru a trimite o cerere de oferta.

Locatie