Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

BELLA MARINA Hotel Plutitor

   Laguna Verde, Baltenii De Sus, Romania Vezi locatia pe harta


Descriere

Ca sa intelegi o particica din ceea ce inseamna complexitatea Deltei Dunarii, trebuie sa vizitezi acest vast monument al naturii, sa te plimbi cu barca pe canale si lacuri, sa asculti freamatul stufului si zgomotele naturii si abia atunci iti vei da seama cat de bogati suntem cu un asemenea loc mirific supranumit Raiul pasarilor si al pestilor. Aceasta este comoara noasta, pe care te invitam sa o descoperi, cu mare grija si respect fata de tot ce inseamna viata. Suntem convinsi ca vei fi incantat sa gasesti atata bogatie si frumusete intr-un singur loc.

Hotelul plutitor Bella Marina este locul ideal pentru o vacanta mai mult decat relaxanta si este situat într-un cadru natural de exceptie, in localitatea Băltenii de Sus unde va asteapta si va ofera 104 locuri de cazare distribuite in 49 de camere confortabile si 4 apartamente cu un design modern.

Camerele si apartamentele de la Bella Marina au aer conditionat, vedere la lac si multa lumina naturala. Acestea sunt dotate cu TV cu ecran plat si canale prin satelit, minibar si covoare de plus, precum si bai private. Facilitatile suplimentare includ halate de baie, papuci si articole de toaleta gratuite. Unitatile superioare au cada spa sau cada cu hidromasaj. Apartamentele sunt dotate si cu balcon.
La restaurantul proprietatii puteti comanda mancaruri locale si internationale. Dupa explorarea imprejurimilor, va puteti relaxa la bar, cu o bautura.
Se ofera tenis de masa si darts, iar masaje sunt disponibile la un cost suplimentar. Oaspetii care cauta suveniruri vor gasi un magazin de cadouri la acest hotel barca. Parcarea gratuita este disponibila in afara proprietatii.

BINE DE STIUT!!!
Pt a avea un sejur placut la bordul celui mai mare hotel plutitor din Romanaia, Bella Marina, trebuie sa cunoasti cateva lucruri specifice :
1. Bella Marina este un vapor (similar vaselor de croaziera) si se supune prin constructie si functionare regulilor Autoritatii Navale Romane
2. Geamurile au suprafata vitrala mare si NU se deschid. Climatizarea se face cu aport de aer proaspat prin intermediul cilerelor.
3. Sistemul de toaleta este unul cu vacuum si NU se arunca nimic in vasul de toaleta. Infundarea unei toalete produce disfunctii in intreg sistemul de evacuare a apelor .
4. Este construit pe 4 nivele
5. Copiii trebuie atent supravegheati in special cand se afla pe puntile deschise ale vaporului.
6. Hotel Bella Marina se gaseste amplasat pe teritoriul Biosferei Delta Dunarii ( arie protejata) si turistii sunt obligati sa respecte si sa ocroteasca natura!

Alegeti o noua data de Check-in si Check-out pentru a vedea disponibilitatea.
Daca nu se afiseaza nicio oferta, va rugam dati click aici pentru a trimite o cerere de oferta.

Locatie