Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

CALIFORNIA Hotel


Descriere

Hotelul California ⭐⭐⭐ este situat la limita dintre statiunile Cap Aurora si Jupiter.
Facilitati hotel: restaurant (capacitate 140 de locuri), 2 sali de conferinta(capacitate intre 40 si 60 locuri), terasa, piscina exterioara, bar piscina, bar receptie, transport bagaje (serviciu cu plata), informatii turistice, rezervari bilete, schimb valutar, rezervari taxi, rent-a-car, rezervari excursii, depozit valori la receptie, room service (serviciu cu plata), serviciu de secretariat (serviciu cu plata), asistenta medicala (serviciu cu plata), parcare (serviciu cu plata), intrare gratuita si sezlong cu umbrela (in limita disponibilitatilor) la piscina, intrare gratuita la sauna si jacuzzi, internet Wi-Fi gratuit in receptie, restaurante, pe plaja si in camere, servicii de divertisment pentru copii.
Hotel California dispune de 110 camere cu doua paturi si 4 apartamente dotate cu baie proprie cu dus.
Este interzisa cazarea cu animale de companie.
Facilitati camere: frigo-bar, aer conditionat reglabil individual, televiziune prin cablu, telefon direct international, internet wifi gratuit. Servicii masa


Alegeti o noua data de Check-in si Check-out pentru a vedea disponibilitatea.
Daca nu se afiseaza nicio oferta, va rugam dati click aici pentru a trimite o cerere de oferta.

Locatie