Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

CAROL Hotel


Descriere

Hotelul Carol din Constanta este un hotel boutique de 24 de camere gazduit de o cladire monument istoric din 1913, unica in Constanta.
Camerele sunt mobilate in stil Victorian si cu mult bun gust, generand o ambianta aristocrata. Acestea fac din Hotelul Carol locul potrivit pentru desfasurarea oricaror evenimente.
Aici, oaspetii nostri vor simti un aer familiar, personal si foarte aproape de nevoile lor.
Hotelul dispune de 2 Sali de conferinta: Sala Kogalniceanu:15 locuri, potrivita pentru sedinte restranse, gen Top Management.
Sala Ferdinand: 50 locuri, potrivita oricarui tip de eveniment.Restaurantul, mic si cochet, este perfect pentru organizarea de mese festive, cocktailuri, sau intalniri de afaceri.
Perfect situat in centrul orasului, hotelul se afla in apropierea principalelor obiective istorice si turistice din Constanta: Muzeul de Arta, Muzeul de arta populara, Muzeul Marinei, Muzeul de Istorie si Arheologie, Edificiul roman cu mozaic, Acvariul si Portul turistic Constanta .

Alegeti o noua data de Check-in si Check-out pentru a vedea disponibilitatea.
Daca nu se afiseaza nicio oferta, va rugam dati click aici pentru a trimite o cerere de oferta.

Locatie