Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

CASA DINTRE SALCII Pensiune


Descriere

Pensiunea este situata pe malul drept al canalului Uzlina, fiind inconjurata pe trei laturi de apa.
Aspectul traditional al caselor din Delta Dunarii, zugravite in alb- albastru, a fost modelul nostru in decorarea pensiunii. Acoperisul din stuf, realizat cu migala si cu multe eforturi de echipe de mesteri locali, este pentru noi un motiv de mandrie. Contribuim, astfel, la pastrarea unor traditii stravechi, ajutam comunitatea locala, folosim materiale din natura.
La malul apei avem o frumoasa gradina de legume, absolut necesara aici, atat de departe de orice magazin. Numerosii gutui pe care i-am plantat alaturi si pe malul apei, ne dau suficiente fructe pentru gemul delicios servit la micul dejun.Natura, liniste, relaxare, mancare traditionala, sunt punctele forte ale ofertei noastre.
Sala de mese:
Capacitate - 40 de locuri, la care se adauga 30 de locuri la terasa si foisorul la malul apei
Modul de servire a mesei - meniul pensiunii (nu avem a la carte)
Oferim mancaruri traditionale din peste, desigur, sau din carne ori legume, dupa cum stabilim cu oaspetii nostri. Gatim zilnic, asa ca intr-o gospodarie, iar cei ce au mancat la noi nu uita sa laude deserturile casei.
Certificare ECO
Pensiunea "Casa dintre salcii" are "Certificat ECO-ROMANIA" pentru bune practici in ecoturism din anul 2013, iar in anul 2016, in urma auditarii, am obtinut un nou certificat pana in decembrie 2019.
Asociatia de Ecoturism din Romania (AER) este un parteneriat pentru conservarea naturii si turism in Romania intre asociatii de turism, organizatii neguvernamentale de dezvoltare locala si conservarea naturii, proiecte de conservarea naturii si agentii de turism. Conceptul inovator promovat de AER este de a reuni sectoarele public si privat intr-un parteneriat pentru conservarea naturii si dezvoltarea turismului durabil.
eco romania

Alegeti o noua data de Check-in si Check-out pentru a vedea disponibilitatea.
Daca nu se afiseaza nicio oferta, va rugam dati click aici pentru a trimite o cerere de oferta.

Locatie