Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

CASA TEO Pensiune


Descriere

Pensiunea Casa Teo ⭐⭐⭐⭐, amplasată în Delta Dunării pe malul drept al brațului Sf. Gheorghe, la doar 29 km de municipiul Tulcea, în localitatea Mahmudia, vă oferă 23 de camere de cazare recent modernizate, echipate cu facilități ce vor satisface toate nevoile dumneavoastră de confort: aer condiționat, televizor de ultimă generație, acces gratuit la internet wireless, minibar și produse de igienă personală.
Restaurantul Casa Teo este locul în care gastronomia autentică specifică Deltei Dunării se îmbină armonios cu atmosfera prietenoasă a echipei noastre. Ne bucurăm să știm că oaspeții noștri trăiesc experiențe de neuitat în timp ce savurează preparatele din ingrediente oferite cu generozitate de natura din această zonă. În timpul mesei, puteți admira fluviul bătrân, curgând liniștit către Marea Neagră!
Restaurantul nostru păstrează amintiri memorabile ale evenimentelor din trecut și vibrează în dinamica celor care ne trec pragul zi de zi.
Sala de conferințe este modern echipată cu videoproiector, ecran de proiecție, flipchart și alte echipament de ultimă generație. Lumina naturală și priveliștea către Dunăre creează un ambient plăcut și liniștitor pentru sesiunile de lucru sau întâlnirile dumneavoastră. Pauzele pot fi îndulcite cu patiserii calde și aroma de cafea proaspăt măcinată, servite pe una dintre terasele noastre, fie într-o zonă bogată în vegetație, fie la etaj, cu vedere la Dunăre.
Baza noastră de agrement în Delta Dunării dispune de ambarcațiuni moderne cu capacități între 6 și 12 locuri, complet echipate cu umbrele pentru zilele toride, copertine pentru zilele ploioase sau cu vânt, fotolii confortabile, loc pentru păstrarea la rece a băuturilor și muzică ambientală.
Organizăm, în funcție de preferințele oaspeților noștri, partide de pescuit, excursii în inima Deltei pentru a vizita coloniile de pelicani, lebede, cormorani, satul pescăresc, covoarele de nuferi albi și galbeni, canalele înguste printre salcii care își împletesc coroanele și vastele lacuri, excursii la vărsarea Dunării în Marea Neagră la Sfântu Gheorghe sau către Sulina, la plajă, vizitarea pădurilor virgine de la Caraorman, întâlnirea cu caii sălbatici din Pădurea Letea. Colegii noștri pasionați sunt pregătiți să vă prezinte minunata Delta a Dunării și poveștile de demult, preluate de la bătrânii locului.
Doriți o experiență completă în Delta Dunării? Sunteți bineveniți la unul dintre picnicurile noastre organizate în inima Deltei, fie că sunteți oaspeții Casei Teo, fie că sunteți în trecere pe la noi! După o plimbare cu barcile, vă așteptăm cu cel mai bun borș din Delta. Peștele înoată în giuvaier și este pregătit de gospodinele noastre la vedere, în rețete gustoase, servite din belșug cu mujdei proaspăt și mămăliguță aburindă. Plăcintele dobrogene și deserturile îndulcite cu miere parfumată de florile de amorfă (salcie pitică) le însoțim cu vinuri locale și băuturi tradiționale. Plimbarea în natură, aerul curat, bucatele tradiționale, băuturile dobrogene, muzica și dansul se transformă în poveste. Este parte din povestea Casei Teo, de care suntem atât de mândri și bucuroși să o împărtășim cu dumneavoastră!
Promisiunea făcută nouă înșine este aceea de a respecta valorile care ne reprezintă, iar astfel vă propunem cele mai apreciate experiențe, născute din cultura și tradițiile Deltei Dunării.

Vă așteptăm în acest loc drag sufletului nostru, la Casa Teo, unde ne dorim să descoperiți o atmosferă caldă și primitoare, ca acasă!

Alegeti o noua data de Check-in si Check-out pentru a vedea disponibilitatea.
Daca nu se afiseaza nicio oferta, va rugam dati click aici pentru a trimite o cerere de oferta.

Facilitati

Restaurant
Bar
Seif
Room Service
Camere izolate fonic
Wi-Fi
Fumatul interzis
Monitorizare video zone comune
Monitorizare video exterior
Monitorizare video 24h
Cheie acces
Check-in / Check-out prioritar
Umbrele de soare
Meniuri dietetice
Teren de tenis
Recepție
Facilități masă evenimente
Sală conferință
Serviciu curățenie
Alarmă fum
Parcare păzită
Facilități persoane cu dizabilități
Camere nefumători
Terasă
Grădină
Zonă fumători
Aer condiționat
Mic dejun în cameră
Zonă picnic
Facilități camere VIP

Locatie