Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

CENTRAL Hotel


Descriere

Profil: Hotelul este recomandat familiilor cu copii
Situare: Hotelul Central ★★★ este amplasat in zona de nord a statiunii, la 50 m de mare.
Info: A fost renovat in 2008, iar in 2009 si-a modernizat si piscina.
Camere: Hotelul are 119 camere duble, care pot fi inchiriate si in regim de single si 3 apartamente. Camerele sunt dotate cu TV si cablu, aer conditionat, frigider cu mini-bar, telefon, baie proprie si balcon.
Restaurant: Restaurantul are o capacitate de 80 persoane in interior si 240 persoane pe terasa. Aici se pot servi specialitati traditionale si internationale.
In lunile iunie, iulie si august, micul dejun se serveste in sistem ,,bufet suedez', cu gustare calda si rece, iar in lunile mai si septembrie se serveste in sistem ,,continental'. Mesele principale se servesc in sistem ,,fisa cont'.
Facilitati: Hotelul dispune de parcare proprie, bar, 2 restaurante, sala de conferinte dotata cu flipchart, retroproiector, videoproiector, aer conditionat si TV video.
Pentru relaxare si distractie, turistii au la dispozitie piscina hotelului, potrivita atat pentru adulti, cat si pentru copii. In zona piscinei este amenajata o terasa - restaurant, unde va puteti delecta, printre altele, cu mancaruri pe baza de peste si fructe de mare. In fiecare seara, pe terasa sunt organizate programe artistice cu muzica live.
Servicii gratuite: informatii privind prestarea unor servicii, mijloace de transport, spectacole, starea vremii, trezirea clientilor la ora solicitata, pastrarea obiectelor de valoare in seif, transmiterea de mesaje, predarea si expedierea corespondentei clientilor, acordarea de medicamente si materiale sanitare in cadrul primului ajutor in caz de accidente, comenzi pentru taximetrie, oferirea de material de propaganda si informare turistica.
Servicii cu plata: convorbiri telefonice si fax, minibar, inchiriere sala de conferinte, multiplicari de documente, organizarea de banchete, receptii, mese oficiale, rezervari de locuri in alte unitati de alimentatie publica.
Facilitati copii:
- Copiii cu varsta intre 0 si 6 ani neimpliniti beneficiaza de gratuitate la cazare, fara pat suplimentar.
- Copiii cu varsta intre 6 si 12 ani neimpliniti platesc contravaloarea patului suplimentar si a micului dejun.
- Copiii peste 12 ani achita 75% din valoarea unui loc de cazare, beneficiind de pat suplimentar.
Hotelul este prevazut cu loc de joaca pentru copii, amenajat pe spatiul verde dintre hotel si faleza.
Animale de companie: Accesul este permis pentru animalele de talie mica, cu conditia achitarii unei taxe la receptie.
Atractii in zona: teren de sport, terase, cluburi. In statiune se afla, pentru turistii care doresc sa se distreze, faimoasele cluburi din zona de nord: Crema Summer Club, Princess, Le Gaga, Ego, Fratelli.

Alegeti o noua data de Check-in si Check-out pentru a vedea disponibilitatea.
Daca nu se afiseaza nicio oferta, va rugam dati click aici pentru a trimite o cerere de oferta.

Locatie