Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

CERNA Hotel


Descriere

Hotel Cerna Saturn ⭐⭐⭐ este situat pe malul marii, la 20 de metri de plaja, in zona central-nordica a statiunii.
Hotelul a fost renovat complet in anul 2004 si va ofera cazare in camere prevazute cu aer conditionat, minibar si baie proprie.
Deoarece hotelul este dispus paralel cu tarmul marii, jumatate din camere au vedere la mare, iar cealalta jumatate au vedere la statiune.
Turistii cazati in Hotel Cerna Saturn beneficiaza gratuit de acces la Aqua Park Balada, un parc acvatic prevazut cu piscine pentru copii si adulti, sezlonguri, umbrele, terasa si bar.

Camerele duble standard la parter fara balcon dispun de aer conditionat, TV si televiziune prin cablu, minibar, telefon direct (local si international), baie cu dus, uscator de par.
Camerele duble superioare la etaj cu balcon dispun de aer conditionat, TV si televiziune prin cablu, minibar, telefon direct (local si international), baie cu dus, uscator de par..
Toate camerele sunt prevazute cu paturi twin care pot fi unite

Servicii de masa: in varianta de masa aleasa, bonuri valorice, in restaurant fast food Cerna.

-Mic dejun - bufet suedez - 40 lei/persoana/zi;
-Demipensiune - mic dejun bufet suedez si fisa cont de 100 Lei/camera/apartament/zi;
-Pensiune completa - mic dejun bufet suedez si fisa cont de 200 Lei/camera/apartament/zi.
*Micul dejun se serveste sub forma de bufet suedez pentru minim 20 de persoane. Daca nu se intruneste numarul minim, micul dejun se serveste a la carte de valoarea aferenta.

Facilitati copii:
- 2 adulti si 1 sau 2 copii 0-2.99 ani beneficiaza de cazare si masa gratuita.
- 2 adulti + 1 sau 2 copii 3-11.99 ani - ambii copii beneficiaza de cazare gratuita, fara pat suplimentar si fiecare copil achita 50% din valoarea micului dejun; Daca se solicita un pat suplimentar, se va achita 70 lei/zi.
- 2 adulti + 1 copil 12-17.99 ani - copilul achita 100% din valoarea micului dejun si 70 lei/zi pentru pat suplimentar;
- 2 adulti + 2 copii (primul copil 3-11.99 ani si al 2-lea copil 12-17.99 ani) - primul copil achita 50% din valoarea micului dejun, iar al 2-lea copil achita 100% din valoarea micului dejun, si 70 lei/zi pentru 1 pat suplimentar.
- 2 adulti + 2 copii 12-17.99 ani - fiecare copil achita 100% din valoarea mesei, si 70 lei/zi supliment de cazare, si se beneficiaza de 1 pat suplimentar in camera;
Capacitate maxima camera dubla: 2 adulti si 2 copii - 12-17.99 ani;

*Pentru acest hotel se achita la receptie in ziua cazarii, o Taxa de statiune in valoare de 5 lei/adult/zi.

Alegeti o noua data de Check-in si Check-out pentru a vedea disponibilitatea.
Daca nu se afiseaza nicio oferta, va rugam dati click aici pentru a trimite o cerere de oferta.

Locatie