Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

CLABUCET Hotel

   Neptun, Romania


Descriere

Profil: Economic

Situare: Aproape de centrul statiunii, hotelul este situat la doar 300 m de plaja.

Camere: Hotelul pune la dispozitie 242 de camere duble, dotate cu TV, minibar si grup sanitar propriu, iar cele de la etaj au si balcon.

Restaurant: Hotelul nu are restaurant propriu. Masa se poate servi la restaurantele ,,Romanta', ,,Caraiman', ,,Craiova' sau ,,National', in sistem ,,bonuri valorice', ce pot fi folosite si la barul din incinta hotelului.

Servicii gratuite: informatii turistice, pastrarea obiectelor de valoare, trezirea turistilor la cerere, primirea si transmiterea corespondentei

Servicii cu plata: servicii telefonice, inchirieri jocuri distractive, vanzari de marfuri, organizare de excursii

Facilitati copii: Copilul cu varsta cuprinsa intre 0 - 12 ani, cazat in camera cu 2 adulti, beneficiaza de cazare gratuita fara pat suplimentar. Pentru 2 adulti si 2 copii cu varsta cuprinsa intre 0 - 12 ani se achita 50% din valoarea unui
loc de cazare pentru patul suplimentar. Patul suplimentar se achita la receptia hotelului, in limita locurilor disponibile.

Animale de companie: Accesul nu este permis.

Atractii in zona: aproape de centrul comercial (50 m), bowling (200 m), teren de tenis (250 m), discoteca (250 m), teren de minigolf (200 m)

Alegeti o noua data de Check-in si Check-out pentru a vedea disponibilitatea.
Daca nu se afiseaza nicio oferta, va rugam dati click aici pentru a trimite o cerere de oferta.