Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

CLASS Complex Turistic

   Strada A Via, Nr 72, Sulina, Romania Vezi locatia pe harta


Descriere

Complexul Turistic Class ⭐⭐⭐ este situat pe str. a VI-a, la cca. 300 m de malul Dunării și de zona de acostare a navelor fluviale de pasageri aparținând S.C. NAVROM DELTA S.A. care vă aduc în localitatea Sulina.

Ne-am asigurat că veți avea parte de condiții optime de cazare și de facilități de agrement pentru o vacanță de neuitat: partide de pescuit, plimbări cu barca, sporturi nautice (ski nautic, kitesurf, etc.), team building, birdwatching și orice altceva vă va face plăcere și stă în puterile și priceperea noastră să vă punem la dispoziție.

Bungalow-urile noastre vă oferă cazare în 13 camere duble și 11 camere family cu capacitate de 3 – 4 locuri, clasificate la 3 stele. Toate camerele dețin grup sanitar propriu și sunt dotate cu TV prin cablu, AC, minibar, site (plase) împotriva insectelor și acces Wi-Fi la internet gratuit. Pentru confortul și relaxarea dvs., am amenajat o terasă – restaurant cu o capacitate de 70 locuri unde se pot organiza evenimente, conferințe și mese festive. Meniul este divers, incluzând pe lângă preparatele tradiționale de pește specifice zonei și orice alte preparate doriți dvs.

La dispoziția dvs. stau și cele două foișoare din incintă, potrivite pentru relaxare și un grătar alături de prieteni. În acest timp cei mici, se pot distra la locul de joacă special amenajat sau în piscina exterioară și chiar pot organiza și concursuri de „mic” pescuit sportiv în iazul nostru. Când vine vorba de pescuit, avem cele mai „bune rețete” pentru capturarea trofeelor, dar și de preparare a acestora. Complexul Turistic Class vă oferă cazare Sulina în condiții avantajoase.

Pe iubitorii de soare și de cură heliomarină îi îndrumăm cu drag, să se bucure de mare și de plaja noastră sălbatică, ușor accesibilă care îi așteaptă, la doar 5 minute distanță de mers cu taxiul/microbuzul și 30 minute de mers cu piciorul.

Vă așteptăm cu drag!

Pentru familiile cu copii:
-pentru copiii mai mici de 6 ani, cazarea este gratuită în aceeași cameră cu părinții fără pat suplimentar;
-pentru copiii cu vârsta între 6 și 12 ani, tariful este de 40 lei pe noapte, ei beneficiind de un pat suplimentar în camera părinților în limita disponibilităților și de un regim de masă de 50% din contravaloarea acesteia;
-copiii cu vârsta de peste 12 ani vor avea același regim de plata la masa și cazare ca și un adult.

Program masă:
Mic dejun: 8.00 – 10.00
Prânz: 13.00 – 15.00
Cină: 19.00 – 21.00
Vă rugăm să respectați acest program!

Regim demipensiune
Mic dejun + cină, fără băuturi – 80 lei/persoană

Regim pensiune completă
Mic dejun + prânz + cină, fără băuturi – 115 lei/persoană

Meniul este divers, incluzând pe lângă preparatele tradiționale de pește specifice zonei și orice alte preparate doriți dvs.

Relaxare și agrement
Excursii organizate pentru petrecerea timpului liber:
-Sulina – canalul Cardon – canalul Bărbosul – sat Cardon – golful Musura – Sulina
-Sulina – canalul Busurca – canalul Împuțita – lacul Roșuleț – lacul Roșu – L. Balanova – canal Central – Sulina
-Sulina – canalul Busurca – canalul Împuţita – lacul Roşuleţ – lacul Roşu – camping Roşu – lacul Puiu – canalul Mocansca – lacul Erenciuc – Arinișul Erenciuc – braţul Sfântu Gheorghe – Sfântu Gheorghe și întoarcerea la Sulina pe Canalul Central – lacul Balanova – lacul Roșu – lacul Roșuleț – canalul Busurca
-Sulina – Farul vechi – Farul Nou (la gura de vărsare a Dunării) – ieșire în Marea Neagră – Insula K. – întoarcere prin Golful marin Musura (Baia de Nord)
-Sulina – Farul vechi – colonia de pelicani – Baia de Nord
-Sulina – canalul Cardon – canal Bărbosu – canalul Letea – sat Letea – Pădurea Letea și retur
-Excursie pe Marea Neagră la răsăritul Soarelui și vizualizat pescuitul la talian
-Alte trasee personalizate pe care doriți să le parcurgeți.

Alegeti o noua data de Check-in si Check-out pentru a vedea disponibilitatea.
Daca nu se afiseaza nicio oferta, va rugam dati click aici pentru a trimite o cerere de oferta.

Locatie