Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

COMETA Hotel


Descriere

Hotelul Cometa ⭐⭐⭐ este amplasat chiar pe malul marii (la aprox.20 m de plaja), in centrul statiunii Jupiter si la distanta relativ mica (aprox.500 m) fata de statiunea Neptun-Olimp si de celelalte statiuni din zona. O locatie privilegiata fata de majoritatea hotelurilor de pe litoralul Marii Negre si ideala pentru a va petrece vacanta de vara.

INFORMATII SI DOTARI
Dotari generale: receptie, salon servire mic dejun, bar, parcare proprie, constructie P+8, 3 lifturi, retea wireless etc.
Dotari camere: TV, frigobar, baie proprie, balcon, A.C.etc.
Numar total de camere: 200

Camerele sunt impartite astfel: camere duble parter standard, camere duble parter superioare, camere duble standard, camere duble superioare, camere triple standard, camere triple superioare si camere de familie.
Camerele duble parter standard au in dotare baie proprie, televizor, frigobar, balcon si aer conditionat. Acestea sunt camere duble matrimoniale si sunt amplasate la parter catre Sud-Est ( Cap Aurora si Hotel Meteor).
Camerele duble parter superioare sunt identice ca si dotari cu camerele duble parter standard, dar au o vedere mai buna la mare si sunt orientate catre Nord (Neptun-Olimp).
Camerele duble standard au balcon, T.V. frigobar, A.C. si sunt orientate spre Sud-Est (Cap Aurora si Hotel Meteor). Ele sunt repartizate de la etaj 1 pana la etajul 8.
Camerele duble superioare sunt identice ca si dotari cu camerele duble 3* standard, dar au o vedere mai buna la mare si sunt orientate catre Nord (Neptun-Olimp).Ele sunt repartizate de la etaj 1 pana la etajul 8.
Camerele triple standard au in dotare un pat dublu matrimonial si un pat de o persoana (fix), baie proprie, televizor, balcon, frigobar, aer conditionat si sunt orientate spre Sud-Est (Cap Aurora, Hotel Meteor). Ele sunt repartizate de la etaj 1 pana la etajul 8.
Camerele triple superioare sunt identice ca si dotari cu camerele triple 3* standard, dar au o vedere mai buna la mare si sunt orientate catre Nord (Neptun-Olimp).Ele sunt repartizate de la etaj 1 pana la etajul 8.
Camerele de familie sunt gen garsonieră şi au în dotare un pat matrimonial şi un pat de o persoană, balcon mare, televizor, frigobar, AC si o suprafata de aproximativ 25 mp. Sunt repartizate cate una pe fiecare etaj (inclusiv parter!). Vederea acestora este spre Padurea Comorova .
*Nu se admit partaje si paturi suplimenatre.
*Nu se admit animale de companie in hotel.

SERVICII ŞI FACILITĂŢI
Servicii incluse în tarif: păstrarea valorilor în seiful hotelului, depozitarea bagajelor în cameră specială, primirea şi expedierea corespondenţei, trezirea turiştilor, parcare in limita locurilor disponibile,etc.
Serviciile de masă sunt optionale. Micul dejun va fi servit bufet sau a la carte. Pranzul si cina sub forma de bonuri valorice sau la liber, la terasa-restaurant a hotelului si/sau la restaurantele partenere din statiune.
Suma bonurilor valorice de masa este optionala in functie de dorinta turistilor:(30 lei/zi/persoana, 50 lei/zi/persoana, 70 lei/zi/persoana, 100 lei/zi/persoana). Aceste bonuri pot fi achizitionate in momentul efectuarii rezervarii sau la receptia hotelului.

Facilităţi copii:
- 1 copil până la 7 ani inclusiv are gratuitate la cazare si masa. Lipsa spatiului nu permite instalarea unui pat suplimentar.

Capacitatea maxima de cazare este urmatoarea:
*camera dubla - 2 adulti si un copil de max.7 ani
*camera tripla si camera de familie - 3 adulti si un copil de max. 7 ani sau, 2 adulti si doi copii de maximum 7 ani.

Oportunitati in zona: Teatrul de vara Jupiter, HergheliaMangalia, Muzeul Arheologic Callatis Mangalia, Festivalul Mangalia, parc de distractii pentru copii, cluburi, cafenele, terase-restaurant, magazine aflate in vecinatatea hotelului, parc de aventuri PARADIS LAND din Neptun., Ferma animalelor - Ograda vesela (sat Arsa).

Alegeti o noua data de Check-in si Check-out pentru a vedea disponibilitatea.
Daca nu se afiseaza nicio oferta, va rugam dati click aici pentru a trimite o cerere de oferta.

Facilitati

loc de joaca pentru copii
Aer condiționat
balcon
televizor
Seif
internet acces

Locatie